rachmistrz
Użytkownik
- Punkty reakcji
- 5
Pisałem o władzy. Wiadomo ,że zwykłego funkcjonariusza mozna zgnoić bez bez problemów
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ta kasa funkcyjna tylko szefostwo zintegruje, będą dymać jak w zegarku.
Pisałem o władzy. Wiadomo, że zwykłego funkcjonariusza mozna zgnoić bez bez problemów
-a co może powiedzieć były cywil , który został przeniesiony na oddział celny. wcześniej pracował na st. nadzorze, teraz odprawia ,a jedyne przygotowanie to samokształcenie na oddziale? mimo kilkunastu lat pracy i wyższego wykształcenia oraz przyznanego w lipcu stanowiska st. specjalisty teraz tylko specjalista. kierownik w porządku, moim zdaniem starał się postąpić uczciwie i sprawiedliwie. tylko po co było wcześniej rozdysponować częsć pracowników zupełnie bez sensu, a może i z sensem, tylko ja o nim nie mam pojęciaTo prawda osobiscie znam pare osob ktore na kilka dni przed wartosciowaniem przeniesionych zostalo z ref. dozoru do KP. Narazie pozostali w RD ale nie zostali tam zwartosciowani - wiecie czemu??
"...Tuż przed rozdaniem nowych stanowisk, poczujesz lekkie ukłucie. To twoja wkurwiona ambicja. Pie*** ambicję! Ambicja tylko boli... nigdy nie pomaga. Zwalcz tą jeb*** ambicje w sobie. Bo za rok, dwa...., powiesz sobie....wujek Kaplica miał racje "