Zmiany Kadrowe 2012

może się coś dobrego .... ?

... WSZYSTKO ZALEŻY OD:
1. celu zmian ( w tym przypadku mam wątpliwości czy chodzi tu o dobro ludu pracującego)
2. wyboru nowych dickow i ucków ( tzn. w drodze konkursu zostaną wybrani najbardziej kompetentni i zainteresowani dobrem Służby Celnej kandydaci)
3. czy centralnie chcą nas zreformować cz SKASOWAĆ !!! ( od kilkunastu lat jesteśmy reformowani a efekty są opłakane i mam wrażenie , że nie wynika to z braku wiedzy tylko chęci )
4. podczas obsadzania stanowisko nie pojawią się osoby, które dla kilkumiesięcznego stołka skasują WSZYSTKO

itp. itd Myślę, że powinniśmy być czujni ... gdy ustawowo nadawano stopnie od których tyle osób się odwoływało walcząc o 50 zł brutto w tle wdrożono wartościowanie przy którym nie otrzymali 500 zł brutto

W temacie co myślą funkcjonariusze na temat kadry kierowniczej - na tym forum przeczytaliśmy wszystko. Zdanie środowiska na temat braku kompetecji, wiedzy i kwalifikacji moralnych naszych przełożonych jest najprawdziwszym świadectwem patologii w SC. Wyższa władza, może się czuć się urażona, a nawet aresztować i zamknąć usta wszystkim celnikom - i i tak nie zapudruje rzeczywistośći. Moi drodzy koledzy i koleżanki, tylko co z tego, że mamy rację. Nie spodziewajmy się cudu. Nowi przełożeni, nie będą mieli większej wiedzy, wyższych kwalifikacji ani morale, niż ich poprzednicy. A kto wie, że czy nie będzie jeszcze gorzej. Wygląda nawet na to, że takie karygodne cechy, jak te opisane wyżej są zaletą za którą można dostać różne wyróżnienia i są trampoliną do kariery. A niektórzy celnicy i związkowcy ponoszą dotkliwe kary za krytkę tego towarzystwa i ich pomysłów............

Nie spodziewajmy się cudu. Nowi przełożeni, nie będą mieli większej wiedzy, wyższych kwalifikacji ani morale, niż ich poprzednicy. A kto wie, że czy nie będzie jeszcze gorzej. ..

Jeszcze gorzej????:( Chyba już nie może być :mad:

Nie spodziewajmy się cudu. Nowi przełożeni, nie będą mieli większej wiedzy, wyższych kwalifikacji ani morale, niż ich poprzednicy. A kto wie, że czy nie będzie jeszcze gorzej. ..

Jeszcze gorzej????:( Chyba już nie może być :mad:
rozsądnie myślisz pozdrawiam

matołek

kiedy w końcu wyrzuca MATOŁKA analfabetę z Korczowej????czy ktos znajdzie sie inteligentnijszy od tempego młotka na to stanowisko???

Back
Do góry