Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Emkę mówisz.To A wynagrodzenia..w ...Jest coraz gorzej.UpssGrubo
Myślę, że ludzie z dniówki też powinni już ją mieć
Emkę, gdziekolwiek...
Ta firma nie przestaje mnie zaskakiwać.
To akurat najmniejszy problem, ale jeśli ma nas powoli przybliżać do innych służb, to od czegoś trzeba zacząć.Spokojnie, wypłacą,
1 dnia miesiąca )
Chcecie? Macie!
Ogarnij się chłopie, jak nie pasuje temat to czep się tego co zaproponował zmiane terminu wypłaty, bo skoro zaproponował to sygnalizuje ze mi nie pasuje i podaje jakiś argument za swoim zdaniem, a jak ci to nie na rękę to przykro mi bardzo - to nie powód by się mnie czepiać... czego nie rozumiesz jeszcze? jak nie umiesz napisać nic sensownego to nie pisz nic, a jak nie rozumiesz co jest napisane to się zapytaj a nie wyjeżdzasz z niezasadnymi pretensjami...To jest prawdziwy problem... Większych nie masz?
Stary, z jednej strony jest stawiany argument, że wstępujący do służby muszą czekać na uposażenie cały miesiąc w przeciwieństwie do swoich kolegów z innych formacji, a z drugiej że ktoś ma termin płatności rat. Czujesz to, czy odleciałeś?Ogarnij się chłopie, jak nie pasuje temat to czep się tego co zaproponował zmiane terminu wypłaty, bo skoro zaproponował to sygnalizuje ze mi nie pasuje i podaje jakiś argument za swoim zdaniem, a jak ci to nie na rękę to przykro mi bardzo - to nie powód by się mnie czepiać... czego nie rozumiesz jeszcze? jak nie umiesz napisać nic sensownego to nie pisz nic, a jak nie rozumiesz co jest napisane to się zapytaj a nie wyjeżdzasz z niezasadnymi pretensjami...