Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Powszechnie się już mówi, że w przemyskiej izbie tak naprawdę to nie Dyro ale były celnik-kryminalista kreuje politykę kadrową i wystawia świadectwa moralności. Jeśli to prawda to niezły kabaret...
Powszechnie się już mówi, że w przemyskiej izbie tak naprawdę to nie Dyro ale były celnik-kryminalista kreuje politykę kadrową i wystawia świadectwa moralności. Jeśli to prawda to niezły kabaret...
Mam dla chłopców z grupy złą wiadomość. Wasz ojciec, opiekun, mentor, obrońca, ten który was chronił tyle lat, dzięki któremu zarabialiście krocie. Zaczyna się pakować. Trudno wam w to uwierzyć ale Krasnal jest na wylocie.
Mnie też trafia..............przychodząc do paracy ma się nadzieje (tzn niektórzy w tym ja), że jak się człowiek będzie starał uczciwie coś osiągnie.....jedni po 9 latach pracy.....willa za 1300000.........dudzy o wzniosłych ideałach służbie..........ku chwale ojczyzny....wynajmują 30m mieszkaniewiem ktoś powie nie pasuje to nie pracuj!nie o to chodzi ...tylko szlak trafia że 9 lat pracuje się jest się dalej na najniższym stanowisku...a i tak zajadli sąsiedzi powiedzą...że prace masz załatwioną że zarabiasz miliony no ale nie dziwne jak popatrzą na domy niektórych....NO CÓŻ POWIEDZIEĆ SZLAK TRAFIA....Powiem krótko: szl... mnie trafia ze tacy jak on psują opinie uczciwym celnikom, bo mimo wszystko tacy też tam pracują !!!!!!!!
nie podpuszczam nikogo ale, takich jak TY jest większość, chciałbym powiedzieć że 90%, i strasznie się dziwię że tych 10 % "szczęściarzy, karierowiczów, niby do bólu uczciwych itd..." nie potraficie wykorzenić i załatwić , ale skoro to tolerujecie to niestety Was będzie "szlak trafiał" a obraz SC jaki widzą "sąsiedzi" nie zmieni się a wręcz przeciwnie, będą mówić że popieracie te ich działania ale na razie nie chcecie swego pokazać i ujawnićMnie też trafia..............przychodząc do paracy ma się nadzieje (tzn niektórzy w tym ja), że jak się człowiek będzie starał uczciwie coś osiągnie.....jedni po 9 latach pracy.....willa za 1300000.........dudzy o wzniosłych ideałach służbie..........ku chwale ojczyzny....wynajmują 30m mieszkaniewiem ktoś powie nie pasuje to nie pracuj!nie o to chodzi ...tylko szlak trafia że 9 lat pracuje się jest się dalej na najniższym stanowisku...a i tak zajadli sąsiedzi powiedzą...że prace masz załatwioną że zarabiasz miliony no ale nie dziwne jak popatrzą na domy niektórych....NO CÓŻ POWIEDZIEĆ SZLAK TRAFIA....
Mnie też trafia..............przychodząc do paracy ma się nadzieje (tzn niektórzy w tym ja), że jak się człowiek będzie starał uczciwie coś osiągnie.....jedni po 9 latach pracy.....willa za 1300000.........dudzy o wzniosłych ideałach służbie..........ku chwale ojczyzny....wynajmują 30m mieszkaniewiem ktoś powie nie pasuje to nie pracuj!nie o to chodzi ...tylko szlak trafia że 9 lat pracuje się jest się dalej na najniższym stanowisku...a i tak zajadli sąsiedzi powiedzą...że prace masz załatwioną że zarabiasz miliony no ale nie dziwne jak popatrzą na domy niektórych....NO CÓŻ POWIEDZIEĆ SZLAK TRAFIA....