zastanówmy się jaka obrać strategie na przyszłość

czy ten pan Sławek to ten co jeszcze niedawno był wielkim zwolennikiem KAS
i bardzo chciał połaczyc nas z urzedami skarbowymi ?

A mnie się wydaje, że dążenie do nawiązania dialogu to nie nasza sprawa!
Teraz to MF ma problem i niech się troszeczkę sprężą, bo ten nocnik coraz bardziej śmierdzi! Kochani! Jesteśmy wielcy i tylko musimy wytrzymać MF nas sonduje, ale nie reagujmy na durne zaczepki, to tak jak podczas imprezy gospodarze ziewają, a my jak zwykle bardzo dobrze się bawimy. Poczekajmy, wytrwajmy, nie wyrywajmy się do tablicy, wykorzystajmy przewidziane prawem mozliwości, to MF ma problem. Musimy tylko wytypować Naszego Przedstawiciela - ja stawiam na Siwego! Pozdro
Cło i SZNP= SC!!![/img][/b]

Mam propozycję!
Przyglądajmy się działaniom związków, mogą się włączać jeśli im po drodze z Nami, ale jak coś po....lą nie po Naszej myśli, to ich olewamy i dalej jazda po bandzie, aż do skutku i MF Nas znajdzie - zobaczycie!
Cierpliwości! Nie dajmy się podpuszczać, napuszczać na siebie, w jedności siła. Jak niektórzy nie wierzą, to się szybciutko przekonają. I jeszcze raz dla jasności, nie emocjonujmy się pierdołami, to MF ma problem i czas już tyka. A jak te mysliciele nie czują tematu, to ich problem. My musimytylko wytrzymać. Możliwości jest wiele: krew, na żądanie i L4, opieka, co kto chce, do wyboru i do roboty!!!!!

Back
Do góry