zarobki w IC Przemyśl

R

robk

Gość
Witam
staram się o pracę w Izbie Celnej w Przemyślu na stanowisko młodszego kontrolera celnego proszę o informację ile będę zarabiał na początek na tkzw. ręke czyli netto z dodatkami

Po co tworzysz nowy temat...

Zadzwoń do kadr i się dowiedz jak Ci ta praca miła,albo poczytaj to forum i nie zadawaj takich pytań.Pensja może Ci wystarczy najwyżej na 1/2 miesiaca,a jak masz żonę to wyślij ją do dobrze płatnej pracy,dzieci karm samym chlebem,na nic nie licz,chyba że zaprzyjaznisz się z wymiarem sprawiedliwości

Sara nie bądź okrutna i nie odbieraj młodym złudzeń. Kto tam będzie pracował jak nie zatrudnią idealistów i pasjonatów!!!

Zarobki

Nie wiem jak w IC Przemyśl, ale myślę że jest podobnie jak w IC Biała Podlaska. Wszystkiego dostaniesz ok. 1450 zł netto. Na więcej nie licz przez przynajmniej pierwsze 3 lata. Zatem zastanów się. Pozdrawiam

Jak chcesz sie dostać ,to musisz mieć kogoś w rodzinie z kogo naczelnik uc przemyśl ,będzie mógł ,będzie korzystać ,np.darmowa firma budowlana ,bo ma nowy dom ,jednej z jego sponsorek z Medyki ,tatus z jej mężem wykanczli i budowali ten dom.Skad ma kase na taki dom jak pałac,majac 2 małutkich dzieci,gdzie jego konkubina ma syna z pierwszego małżeństwa na utrzymaniu na płatnych studiach w Sączu i skąd taki małolat miał kasę na założenie firmy czytaj pralni pieniedzy z przestepstwa..Nie wspomnę już o nowej salonowej pieknej Vectra C granatowa.Ciekawi jesteśmy bardzo.....

.......czytaj pralni pieniedzy z przestepstwa..Nie wspomnę już o nowej salonowej pieknej Vectra C granatowa.Ciekawi jesteśmy bardzo.....

jest modne powiedzenie - "to ma jechać" - i jedzie, ciekawe że dotąd Urząd Skarbowy nie zainteresował się dochodami wykazanymi w zeznaniach podatkowych, jak można za takie niskie uposażenia żyć w takim dostatku - czyżby powiedzenie "stoliczku nakryj się" było prawdziwe???????????

tak ,masz racje szczególnie w Korczowej ,każdy ma 2 żony 2-5 dzieci ,czyli utrzymuje 2 domy i 2 rodziny plus ukraińskie kochanki ....a najwazniejsze każdy ma nowy samochód kombi (im mniejszy f-sz tym większe auto,ledwo nogi dostaja do podłogi a do pedałó nie bardzo).MODNE SĄ TOYOTY AVENSIS,DRATULUJĘ INTELIGENCJI "KOLEDZY"

Proszę o nie podawanie kto ile ma dzieci,kochanek,żon,konkubin itp.itd- bo to jest wyłącznie prywatna sprawa danych osób. Nie schodźmy poniżej pewnego poziomu dyskusji, który można by odrobinę podnieść. Jest więcej tematów, o których można i trzeba publicznie rozmawiać.Zauważyłem też wyzwiska na forum-,możliwe że to epizodyczne, ale nie tylko f.celni czytają forum.

podnoszenie na duchu nic tutaj nie pomoże ,to nie są wyzwiska tylko prawda.Ta wypowiedź dotyczy tego ,że skrome pensje f-szy za nieadekwatne do w/w wydatków.Szanowny amikus nie zrozumiał wypowiedzi lub nie chce.Będzie cie prokurator zamykał to policzy ci nawet czy "babcia"ze swojej Krus-kiej renciny mogła kupić wnuczkowi taką Toyotę.

podnoszenie na duchu nic tutaj nie pomoże ,to nie są wyzwiska tylko prawda.Ta wypowiedź dotyczy tego ,że skrome pensje f-szy za nieadekwatne do w/w wydatków.Szanowny amikus nie zrozumiał wypowiedzi lub nie chce.Będzie cie prokurator zamykał to policzy ci nawet czy "babcia"ze swojej Krus-kiej renciny mogła kupić wnuczkowi taką Toyotę.

Tutaj to przasadziłś. Prokurator nie policzy-nie on jest od tego, ale biegli ksiegowi, i zamykać mnie nie bedzie -nie ma za co.
Nie życz komuś tego co wielu z "naszych" kolegów doswiadczyło.
Toyoty Avensis to nie chciałbym ,bo jak sam wspomniałeś trzeba mieć dochody adekwatne do standartu życia w jakim chciało by się żyć. Ja nie lubię szpanu.
Nikogo nie podnoszę na duchu, bo to miejsce dla Kapelanów.
Mam nadzieje ,że już nie bedziesz mnie obrażał.

Jeszcze raz powtarzam ,że nikogo nie obrażam a fakty mówią same za siebie ,ja Korczową znam jak wasną kieszeń i tych ludzi tam pracujacych,mozna książkę pisać.Ajeśli wziąłeś coś do siebie to widocznie masz coś na sumieniu i właśnie kapelan min.choć nie do końca jest od wyspowiadanie sie z grzechow

No to juz wiem z"Kim" wszedłem w niepotrzebną polemike. Ja niestety ludzi tam pracujacych nie znam i nie bedę się o nich wypowiadał, a tym bardziej oceniał.
A co do moch grzechów to zapewne Ktoś je bardzo zna, ale może odpuści. Taką mam nadzieję.

Puk, Puk ...

SERDECZNIE PRZEPRASZAM Panowie,że się wtrącę, ale OBAJ możecie mieć rację...
Jeden z Was nie doświadczył jak MA PRAWO przeliczać prokurator, dlatego sądzi według siebie, jest PRAWY i wierzy w ideał SPAWIEDLIWOŚCI ...
Drugi się zawiódł na PRAWIE i w dobrej wierze ostrzega, że nawet wzięcie pożyczki jest PRZECIWKO Nam ...
...

brawo rybka, i o to chodziło ,w zwszłym roku jak sędzia orzekajacy areszt pytał sie celników z Medyki (90% ma stare trupy) to jak usłyszał ,że 7,8....12letni ,to ludzi wyśmiewał na sali sądowej. Czyż nie jest to żenujące?

??? :confused:

... jak sędzia orzekajacy areszt pytał sie celników z Medyki ...

mówisz o tych zarejestrowanych na zolla, a te inne rejestrowane na żonę, babcię, wnuka, kochankę itd. .........zobacz jakimi furami jeżdżą w OC Przemyśl i niby za co, za te marne grosze co ponoć zarabiają czy ...........?????

Przepraszam, ale byłem lepszy z matmy niż z geografii. Czy Medyka i Przemyśl to ta sama miejscowość?
:confused:

no ja to nie wiem jak tam u was na wschodzie jest ale z tego co czytam te posty to lipa na maksa
kasa 1450 na łape za stanie na szlabanie , latanie z latarka i śrubokretem , ludzie dajcie spokój

a juz wogóle nie rozumiem tych rozbieznosci płacowych miedzy izbami
ja IC Warszawa na dzieńdobry dostałem 1700netto, teraz mam po tej podwyzce 2700 brutto
tak wiec za siedzenie w wawie i pierdzenie w stołek nie jest tak żle

ale wam to współczuje

pozdrawiam

Back
Do góry