Z.z. Celnicy Pl

Pierwsze slyszę,że nam wolno pracować na dwa etaty,choćby nawet u taty.Konia z rzędem,kto widzial tego tatusia czyli własciciela kiedykolwiek w Europie.Głowę daję ,że on nawet nie wie gdzie znajduje się jego lokal. A swoją drogą nie zazdroszczę ,bo u mnie pieniądze zarabia maż,ja pracuję na waciki.
Dosia
jesteś niesamowita , przed tobą kariera takich ludzi trzeba , choć podobnie myslący odeszli ostatnio od rządzenia ale jak widać duch narodu nie umarł:p

No dobra już ogolono mi głowe i zarzucono donosicielstwo.A mi przede wszystkim chodzi o dobro nas wszystkich.Jeżeli ZZ są zakładane przez osoby ,ktore nie przestrzegają prawa,to w jaki sposob chcą nas potem bronić powołując się na to prawo? Ja takim osobom nie ufam i w razie draki nikt im nie zaufa,a jesze może się okazać ,że jest to element obciążający. A o podatki mojego meza prosze sie nie martwic,zadbajcie o swoje. Pozdrawiam

Droga (Drogi- mam wrażenie,że jesteś jednak facetem i tylko z jakiś względów wolisz być uważany za kobietę) Dosiu !
Jeżeli uważasz,że powstające związki nie spełnią Twoich oczekiwań, to po prostu nie zapisuj się do nich. Swoją energię spożytkuj lepiej na walkę z prawdziwymi patologiami w naszej służbie, np z durnymi wymysłami naszych przełożonych,a jest ich nie mało. Jeżeli kolega ( tak się domyślam z Twoich wypowiedzi), który organizuje nowe związki, potrafi "dorobić" nie naruszając przy tym prawa- nawet je naginając, to chwała mu za to. Twój mąż(żona) też z tego co piszesz, zarabia tyle,że może Cię utrzymywać, więc pozwól innym też zarobić na waciki i nie tylko...
Jeżeli chcesz walczyć- tylko o co-to Twoja sprawa, tylko jeżeli uważasz,że ktoś narusza prawo, to zgłoś to odpowiednim organom, a nie poruszaj ich na forum ku uciesze naszych szefów, którzy wolą jak "gryziemy" sie między sobą, a nie zajmujemy sie ich błędami...
Pozdrawiam i życzę dobrego wyboru,żebyś nie musiała(musiał) potem żałować,że ktoś postąpił z Tobą tak jak Ty z innymi.
Przypominam, ..." kto jest bez winy niech pierwszy rzuci kamieniem"...

ktosiu dosiu !!!!!

Po pierwsze. Za publiczne zarzucanie łamania prawa funkcjonariuszom grozi odpowiedni paragraf. Powinnaś/nieneś o tym wiedzieć.
Po drugie. Jeśli myślisz, że jesteś anonimowa/y w internecie, to się mylisz.
Po trzecie. Oczekuję przeprosin na tym forum w imieniu założycieli ZZ CELNICY PL w Świnoujściu, albo zgłoszę problem do ADMINA forum.
Pracuję kilka... ładnych lat w O/C w Świnoujściu i naprawdę wiem Kto jest Kim. Które to osoby z założycieli nowego zwiazku nie przestrzegają prawa ?
Żadne prawo nie zabrania prowadzenia działalności gospodarczej najbliższej rodzinie funkcjonariusza celnego, a co nie jest zabronione jest dozwolone ! Jeśli chcesz "dobra nas wszystkich", to zacznij od siebie - nie przeszkadzaj, nie oceniaj - za wcześnie na to. "Po owocach ich poznacie".
Jak byś nie zauważył/a, to nowy zwiazek powstał i powstaje ODDOLNIE !
Zapraszam wszystkich !
DDR :cool:

ha ha ha.... nie drapcie się dziewczęta bo zawory mi puszczą ze śmiechu. Jednej żal tyłek ściska, a drugi niebywały interesancik... ha ha ha...

Ostatnia edycja:
dosia jest kobietą

dosia jest kobietą - stwierdzam to na 100% - sprawdziłem, choć trochę to trwało. Znam personalia. Została przyjęta z wielkim plecakiem. Faktycznie w celnictwie zarabiasz na zapałki, a raczej na kosmetyki :). Dosiu pochwal się proszę na forum swoimi biznesami, problemami z prawem, mężem itd...
DDR :cool:

Back
Do góry