Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Panie Przewodniczący z całym szacunkieznam -to co Panu wydaje się niemożliwe tam jest na porządku dziennym.
Wyraziłeś dość płytkie i małostkowe podejście. Niestety dość powszechne u wielu. Nie wiadomo na jakiej podstawie wielu stawia się w roli takich właśnie obserwatorów i recenzentów, nic nie dając od siebie w sprawach dot. środowiska, ale roszcząc wiele i narzekając nieustannie. Gdyby wszyscy tak się zachowywali to leżymy. Na szczęście są tysiące, którzy rozumiejąc dużo więcej, na czym to wszystko polega, czynnie wspierają Związek poprzez członkostwo i to nas buduje i wzmacnia.... posiedzę i popatrzę jakie to "Cojones" mają przedstawiciele zz cenicy.pl w podkarpackiej IAS. Bo, że Solidarność ich nie ma to już wiem .
Mój przyjaciel z północy Polski wysłał dziś priorytetem kilka zebranych głosów poparcia do Nysy. Ludzie kompletnie nie mający nic wspólnego z KAS.
@cat porządek - porządkiem, prawo - prawem a sprawiedliwość musi być po naszej stronie czyli dyrekcji - takie zasady panują w podkarpackiej IAS. Jako bezpaństwowiec - jeśli chodzi o zz - posiedzę i popatrzę jakie to "Cojones" mają przedstawiciele zz cenicy.pl w podkarpackiej IAS. Bo, że Solidarność ich nie ma to już wiem .
Dzięki MIrekk83. Dużo dobrego robisz dla siebie i spraw wszelkich w interesie wspólnym. Jeśli doprowadzimy do tego, że zacznie tak zachowywać się i działać chociaż połowa KAS, to osiągniemy wszystko.
Sławku Siwy proszę o interwencję w Wirtualnej Polsce bo tytuł sugeruje ze dotyczy to polskich celników--link do art.
https://wiadomosci.wp.pl/cala-zmian...anicznym-bialorusi-z-polska-6284057564079745a
Spokojne kolego digital411 wszyscy przecież wiedzą, że Bruzgi są po stronie Białorusi.
Faktycznie to irytujace,że nasi koledzy na forum rozpisuja sie o tematach pobocznych jak język angielski zamiast skoncentrować się na tym co może poprawic nasz byt i byt naszych rodzin. Projekt Obywatelski to sprawa numer 1. Szkoda by było żeby przepadł bo bedzie brakowało kilku podpisów.
@MOTYW-ACJA wziąłeś mi to z ust. W IAS Rzeszów są niewidoczni.cat,
jak zawsze WYSTRZAŁOWO!
Szkoda, że lokalni przewodniczący nie mają choć trochę Twojej ikry, by zaangażować ludzi.
Pozdrawiam.