Wróbelki ćwierkają...

Dorja

Nowy użytkownik
Punkty reakcji
0
...ze przejscie w Goldapi od strony rosyjskiej bedzie znowu 12-godzinne.Ciekawe,dlaczego ;]:cool:
Weżcie się do roboty,bo i tak w tej sytuacji połowa celników będzie ...zbędna ;).

Brawo

Może w końcu celników na zmianie będzie tylu że wystarczy do ogarnięcia tego b........
P.S. Także nie widzę powodów do zmartwień.

Zgrozo

Popytałem, posłuchałem i się dowiedziałem wiadomość ta to kolejna z serii " bajeczki z kolejeczki". Rosyjscy celnicy dowiedzieli się o tym od naszych kochanych podróżnych.

Popytałem, posłuchałem i się dowiedziałem wiadomość ta to kolejna z serii " bajeczki z kolejeczki". Rosyjscy celnicy dowiedzieli się o tym od naszych kochanych podróżnych.

Wasi kochani podróżni słyszeli to od łysych...Znaczy,rosyjskich ochroniarzy kolejności kolejki :D

To dopiero łańcuszek nieszczęścia

A pewnie łysi słyszeli od pani która sprząta toalety. Ta pani słyszała od pana ( który podobno w 1945 odbierał order od samego Stalina)na przystanku autobusowym itd. itp.

Ostatnia edycja:
A pewnie łysi słyszeli od pani która sprząta toalety. Ta pani słyszała od pana ( który podobno w 1945 odbierał order od samego Stalina)na przystanku autobusowym itd. itp.
"Ostatnio edytowane przez celgos ; Wczoraj o 19:04 Powód: żeby było śmieszniej"
Ten się śmieje kto się śmieje ostatni

Kodi

Zacznij pisać horoskopy do gazet bo twoje proroctwa mają taką samą sprawdzalność. Zajmij się swoim podwórkiem, bo nie chce mi prowadzić dyskusji która jak zwykle nie prowadzi do niczego.

Zacznij pisać horoskopy do gazet bo twoje proroctwa mają taką samą sprawdzalność. Zajmij się swoim podwórkiem, bo nie chce mi prowadzić dyskusji która jak zwykle nie prowadzi do niczego.

Najciemniej jak zwykle pod latarnią.

Back
Do góry