Wręczenie PETYCJI MInistrowi Finansów 25.04.2016r. - godz. od 11:00 do 13:00

...

Wiceminister finansów i Szef Służby Celnej, Marian Banaś powiedział IAR, że jest za wcześnie na stwierdzenie, które z postulatów celników są możliwe do realizacji.
...

Kpi z nas, czy o drogę pyta?

Ja nie odbieram tych słów jako "kpin".
"Ubranie" naszej PETYCJI w pojęcie "postulatów", to bezczelne sugerowanie mediom - subiektywnej, egoistycznej, nie-obywatelskiej
i bezprawnej listy żądań (zachcianek) celników, a to już jest obraza!

Witam. SOK możliwy do realizacji bez rozmów. UKS do starszych oficerów, a my w D..ie. Po 28.04.2016r. spora część celników wypisze się ze związków. Zobaczycie
A ja nie sądzę . Bo niby czemu? chyba , że to będą członkowie (członki :-)) których się trochę objawiło ostatnio - ludzie Nuców i Diców i zwykłe cwaniaki co kalkulują co w danej chwili bardziej się opłaci.
Normalny celnik.pl nie jest taki narwany. Pozdrawiam.

Do tele-echo:

Jak przeczytają te Twoje rymy,to pospadają z krzeseł i wezmą sobie zaraz do serca nasze sprawy:eek:

Ostatnia edycja:
.....za kogo On się uważa?! Jedyny przełożony służby mundurowej który jest przeciwny własnym funkcjonariuszom. Ręce opadaja. Brak szacunku dla Funkcjonariuszy. Pewnie rozpie....ic SC będzie im na rękę.

Czy ktoś może napisać jak wyglądało spotkanie w MF? Bo nawet w TV mówili że zaproszono celników na rozmowy. Sławek, mógłbyś coś napisać na ten temat

Czy ktoś może napisać jak wyglądało spotkanie w MF? Bo nawet w TV mówili że zaproszono celników na rozmowy. Sławek, mógłbyś coś napisać na ten temat
Nic konkretnego nie wynikło z tych rozmów poza tym, że Minister powiedział, że potrzebny jest kompromis.
Jak mamy to rozumieć, nie wiem. Powinniśmy wiedzieć coś więcej jutro po spotkaniu z Ministrem i pojutrze po Podkomisji.

A ja nie sądzę . Bo niby czemu? chyba , że to będą członkowie (członki :-)) których się trochę objawiło ostatnio - ludzie Nuców i Diców i zwykłe cwaniaki co kalkulują co w danej chwili bardziej się opłaci.
Normalny celnik.pl nie jest taki narwany. Pozdrawiam.

dokładnie - Sławek robi co może, obiera kierunek, stopniuje środki w miarę upływu czasu - do lipca jest jeszcze trochę tego czasu

"Wiceminister finansów i Szef Służby Celnej, Marian Banaś powiedział IAR, że jest za wcześnie na stwierdzenie, które z postulatów celników są możliwe do realizacji. Jego zdaniem kolejne rozmowy pokażą czy i które problemy celników będzie można rozwiązać"Toż to jakaś kpina!
Ewidentnie widać jak chcą nas wyd....ć.Myślę,że potrzebne będą bardziej radykalne kroki i to wkrótce.

Postulatów...a ja myślałem że należy wykonać wyrok trybunału..

Wysłane z mojego SM-G531F przy użyciu Tapatalka

A mnie na wręczeniu petycji nie było i za tak liczne przybycie Koleżanek i Kolegów serdzeczne dzięki i wyrazy najwyższego uznania, wyszło super. Sławku Tobie i Danusi(chyba dobrze widziałem na foto)oraz całemu ZG jak zwykle głęboki ukłony. Brawo ZZ CELNICY PL

Wiadomo coś czy spotkanie dzisiejsze w MF się odbędzie? O której godzinie może ktoś wie? Jakiś komunikat Sławku byśmy poprosili!!!! Powodzenia życzę!!!!

A mnie na wręczeniu petycji nie było i za tak liczne przybycie Koleżanek i Kolegów serdzeczne dzięki i wyrazy najwyższego uznania, wyszło super. Sławku Tobie i Danusi(chyba dobrze widziałem na foto)oraz całemu ZG jak zwykle głęboki ukłony. Brawo ZZ CELNICY PL

ja również się dołączam i kłaniam w pas ;)

Dzisiaj słyszałem w mediach że Komisja Wenecka była zaskoczona i nakazała rozszerzenie kompetencji i uprawnień Policji ponieważ w dobie dzisiejszej sytuacji w Europie wszystkie służby powinny mieć jak największe uprawnienia szczególnie te któe stoją na straży Państwa. Wspominali też coś o wyrokach trybunału które nie zostały do dzisiaj rozpatrzone i wykonane. To w takim razie ja mam wrażenie że oni chyba nic nie wiedzą o rozwalaniu naszej służby, która przede wszystkim to robi . Może by do nich zainteresować.!!!!!

Back
Do góry