Wrażenia po teście psychologicznym

lsega

Nowy użytkownik
Punkty reakcji
0
Witam jak tam orły po psycholu, jak wrazenia po kółkach i krzyżykach ja powiem szczerze że jestem zadowolony, a nawet bardzo

moje też niezłe, zobaczymy jak wyniki? Czy na rozmowę ktoś z okolic Zamościa się wybiera 28-go, ja mam na 10:45. jak coś to kontakt gg 5914377. POWODZENIA

Witam.Jade na rozmowe kfalifikacyjną w piatek 30 maja,mam 4 miejsca wolne i wyjeżdzam z zamoscia.Chętnym podaje nr.gg 13182657.

Ostatnia edycja:
Hej, może ktoś z Chełma jedzie na rozmowę 28.05 ok 12.30-14.00 i ma miejsce w samochodzie... moje gg 6018433

Witam wszystkich! Widzę, że jesteście bardzo zadowoleni po testach psychologicznych, a po rozmowie kwalifikacyjnej będziecie jeszcze bardziej z tego co wiem, bo ja przeżywałam to tak samo! Jak wracałam z rozmowy to byłam cała w skowronkach... I co?? NIC Z TEGO! Ale trzymam kciuki i życzę powodzonka!!! A do rozmowy przygotujcie się z języków obcych, które napisaliście w dokumentach, bo komisja zwraca na to uwagę! Także do nauki! Pozdrawiam! :)

troche mnie bylo ale juz jest ok, mam pytanko szukam takiego chlopaka z lobyczy krolewskiej z dziewczyna, jak cos to tutaj prosze, a ja na rozmowe sie nie przygotowuje za specjalnie, poniewaz co oni beda chcieli to zrobia, ale pozdrawiam i zycze innym powodzenia

Witam, czy ktoś jedzie na rozmowę z Zamościa?

Ostatnia edycja:
Hej czy ktoś może powiedzieć jak wygląda rozmowa kwalifikacyjna???wiem że część osób ma to już za sobą, bardzo ciężko?

Back
Do góry