Wieści z Hrebennego i Zosina

• Thread starter Thread starter Krawężnik
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
K

Krawężnik

Gość
Witam koleżanki i kolegów. Jak tam sytuacja na Hrebennem i Zosinie? Jeśli cokolwiek wiecie to piszcie. Niech ten post będzie zródłem informacji dla braci celniczej z tych przejść odnośnie postępów protestu. Piszcie ilu ludzi na zmianach i jakie kolejki. Nie bójcie się bo walczymy w słusznej sprawie.

Zosin solidaryzuje się z akcją jak tylko może. Kolejki TIRów tu niestety nie zrobimy. Obsada osłabiona (kłopoty zdrowotne). Kolejka tylko na wjazd (niestety turyści też nam zastrajkowali). Trzymamy kciuki za większe OCD, o których już słychać w mediach. Jesteśmy z wami!!!

NALEZY BYĆ CZUJNYM KIEROWCY MUSZĄ WIEDIEĆ ŻE NA INNYCH PRZEJSCIACH MOŻE BYC TAKA SAMA SYTUACJA I SAMI POMOGĄ CELNIKOM

HEJ

KOCHANI CELNI.KORCZOWA STOI I DO 27.01.2008 NA PEWNO BĘDZIE STAŁA. PRAKTYCZNIE WSZYSCY WZIĘLI L4 LUB WYKOŻYSTUJĄ NŻ-KI. INNE ODZIAŁY TEŻ NIECH ROBIĄ JUZ DZISIAJ I JUTRO TO SAMO. W KORCZOWEJ NA NOC PRZYSZŁO 3 OSOBY KTÓRE SIĘ WYŁAMAŁY ZE ZMIANY I DWIE KTÓRE ZOSTAŁY ŚCIĄGNIĘTE NA GWAŁT Z BIURA. TAK ŻE WSZYSTKO IDZIE W DOBRYM KIERUNKU

brawo, następni dołączą,w wewnętrznych OC też się ludzie zaczynają buntować. tak dalej, trzeba całą sprawę nagłaśniać i uświadamiać f.celnym że jest nas z dnia na dzień więcej ( wbrew pozorom to forum wielu czyta, tylko nie każdy się do tego przyznaje.

Ja też aż oczy przecieram ze zdumienia. Ciekaw jestem jak reagują kierowcy osobówek i TIR-ów na Hrebennem nie widząc wokół żadnego celnika. Czy taka sytuacja potrwa cały dzień? Czy kierownictwo ma jakiś plan awaryjny? Może ściągną ludzi z Dorohuska ;-)

JA PROPONUJE ISC KROK DALEJ TZN JEZELI SKONCZA SIE U-Ż I CHOROBOWE TO SKLADAJMY WYPOWIEDZENIA Z PRACY TAK JAK LEKARZE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! PO 3 MIESIACACH SZEFOWIE NAPEWNO SAMI BEDA ODPRAWIAC

TRZYMAJCIE SIĘ WSZYSCY, WALCZYMY DO KONCA, TO NASZA SZANSA! DZIĘKUJEMY WAM SERDECZNIE ZA OKAZANĄ SOLIDARNOŚ!!!!!!!!!!! :wink:

Back
Do góry