Wierzyć nie wierzyć, ocenić warto

• Thread starter Thread starter locia
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
L

locia

Gość
Oto zasłyszane w dniu dzisiejszym ploteczki (a moze nie tylko :twisted: ) o nowej mapie IZB REGIONALNYCH w kraju:

1. Przemyśl łaczymy z Białą Podlaską
2. Łodź z Warszawą
3. Gdynię ze Szczecinem
4. Rzepin i Toruń z Poznaniem
5. Katowice i Kielce z Krakowem (jest tez ponoć wariant Kielce do Wawa)
6. Białystok z Olsztynem
7. Wrocław z Opolem

A teraz załaczam jeszcze to (a Dyrektorów juz niewielu zozostało)
p.o. Dyrektora Izby Celnej w Przemyślu: Andrzej Nowak
Dyrektor Izby Celnej w Białymstoku: Mirosław Sienkiewicz
p.o. Dyrektora Izby Celnej w Łodzi: Krzysztof Pilzak
Dyrektor Izby Celnej w Warszawie: Sławomir Pichor
p.o. Dyrektora Izby Celnej w Gdyni: Tomasz Węgiel
Dyrektor Izby Celnej w Szczecinie: Witold Krochmal
p.o. Dyrektora Izby Celnej w Rzepinie: Jacek Kapica
p.o. Dyrektora Izby Celnej w Toruniu: Robert Torenc
p.o. Dyrektora Izby Celnej w Poznaniu: Dariusz Komar
p.o. Dyrektora Izby Celnej w Katowicach: Piotr Pilżys
p.o. Dyrektora Izby Celnej w Kielcach: Jan Sobieski
Dyrektor Izby Celnej w Krakowie: Edward Czejkowski
p.o. Dyrektora Izby Celnej w Białej Podlaskiej: Włodzimierz Wołczew
Dyrektor Izby Celnej w Olsztynie: Artur Wrochna
p.o. Dyrektora Izby Celnej w Wrocławiu: Jerzy Chrobak
Dyrektor Izby Celnej w Opolu: Andrzej Begiński

I jeszcze obrazek jak to wyglada teraz
mapka_ic.jpg

I chyba wszystko jasne. :wink: Prawda, nieprawda.. art 170 tez niby miało nie być :)

I JESZCZE TO

TAK WSZYSCY KONCENRTUJEMY SIĘ NA OBRONIE AKCYZY A ZLIKWIDUJĄ NAM CZĘŚĆ IZB CELNYCH. PEWNIE TAKA KONCEPCJA TEŻ JEST OZWAŻANA W MF. ALE TAM JAK WIADOMO MAJĄ ICH CAŁY SZEREG. REALIZACJA TEJ Z 7 IZBAMI NIEWĄTPLIWIE OZNACZA NOWY BAŁAGAN. JA JUŻ KIEDYŚ CZEKAŁEM AN AKTA Z GUCU. SĄ PEWNIE PRZY TUM POYŚLE I POZYTYWY ALE CIĘŻKO MI IDZIE ICH WSKAZANIA NP. WIĘCEJ LUDZI DO PRACY W GDYNI PRZY ODPRAWACH KONTENERÓW PO LIKWIDACJI IZBY CELNEJ- TO MA SENS. MOŻE TEŻ JEST TO DLA NIEKTÓRYCH LEPSZE ROZWIĄZANIE NIŻ POŁĄCZENIE IZB CELNYCH Z IZBAMI SKARBOWYMI. ALE CÓŻ MY W WIĘKSZOŚCI I TAK NIE MAMY NA TO ŻADNEGO WPŁYWU

Biała Podlaska z Olsztynem - hmmm.... czy aby na pewno? Może wystarczy zobaczyć na mapie że chyba coś jest nie tak.

Łódź pod Stolicę???? dwa zaprzyjaźnione miasta??? razem w jednym...??
ojojoj

mamy wpływ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Celnicy kochani !!!!!!!!! Co to straciliście nadzieję!!!!!!!!!!!!! Jak to nie mamy wpływu!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Niech każdy choć jednego posła lub senatora zaangażuje w sprawę Służby Celnej a kopną banana w dupe zanim zdążycie pomyśleć. Ruszcie sie kochani i przejdźcie się kazdy do biur poselskich i senatorskich a zobaczycie jaki będzie efekt. Nie marudźcie tylko raz dwa!!!!Serdecznie pozdrawiam

Locia - pała z gegry o podziale adm RP!!! wstyd

Szanowna Lociu, czytając Twoją mapkę śmiem twierdzić, iż testy preselekcyjne przed naborem do Naszej służby, należy wzbogacić o geografię na podstawie szkoły podstawowej. Sprawdź sobie na mapie deziecino, gdzie jest Białystok, Biała Podlaska, Olsztyn oraz Przemyśl i dopiero wtedy zabieraj głos.

Ojeju ale problem. Zamien BP z Stokiem. Kazdy sie moze machnąc (co juz poprawiłam)- szczególnie pisząc coś na szybko. I zamiast krytykowac, moze zamien słowo z posłem tudziez senatorem ze swojego regionu. Bo krytykowac potrafi kazdy a jak przychodzi co czego do takich jak Ty nie widać. Niedowiarków nigdy nie brakuje , a potem jest płacz jak faxy przychodzą

Proponuję IC Rzepin włączyć w struktury niemieckiej służby, może zakończy się biurokracja. Największa biurokracja=OC Świecko.Musielibyście zobaczyć co oni tam robią. SAD wygląda jak pięknie ozdobiona choinka. Wesołych Świąt od agentów celnych.

agent celny napisał:
Proponuję IC Rzepin włączyć w struktury niemieckiej służby, może zakończy się biurokracja. Największa biurokracja=OC Świecko.Musielibyście zobaczyć co oni tam robią. SAD wygląda jak pięknie ozdobiona choinka. Wesołych Świąt od agentów celnych.

A ja proponuję, ażebyś się zatrudnił w np w Hannoverze, jak Ci się tak niemiecka biurokracja podoba

Back
Do góry