Wiadomość od jednego z Dyrektorów

Syd hopaQ mówiłem Ci już kiedyś że bardzo Cię lubię ? :D :D :D
POZDRO DLA WSZYSTKICH KTÓRZY NIE SRAJĄ W GACIE od 440000

Syd i ja Ciebie lubię :) A za to jeszcze bardziej ..pozdrowienia dla całej braci celniczej dalej chorujacej :)

Syd chyba nie musze pisać że też Ciebie lubie. Miech żyje Ekipa-Czat-Koroszczyn.
MMMMMMMUUUUUUUUUUuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

Wypada mi sie zgodzic z Czarnuchem... Nikt po cle nie bedzie plakal. Byc moze SG juz zaciera rece a reszta spoleczenstwa sie bedzie tylko cieszyla ze w koncu ktos zrobil porzadek z sokumpowanymi celnikami. Wystarczy tylko posluchac radia i telefonow od sluchaczy...

Mam wątpliwości

Jeżeli ten dyrektor, to któryś p.o. powołany przez Banasia to nie jest to ani porządny chłop, ani swój chłop.. To tylko oznacza, że wiatr zaczął wiać z innej strony. Dla naiwnych, którzy moga dać sie nabrać. Nie można jednocześnie popierać wpowadzanie kapelanów i martwić się, że nie ma kasy dla celników, zwłaszcza, gdzy te zmartwienia pojawiają sie teraz..

Oj "Masakra" jesteś marnym prowokatorem :!:
Dziwię się że tacy ludzie jeszcze pracują w Łodzi ... kiedyś wyjdzie Ci to bokiem :!:
:twisted:

Sydney napisał:
Właśnie rozmawiałem z jednym z dyrektorów bo są jeszcze porządni ludzie na takich stanowiskach :)
Wrócił z Wawy i twierdzi że urzędnicy MF nie mają pojęcia co robić :!:
To dla nas wspaniała wiadomość :twisted:
Dyrektor kazał wszystkim przekazać że nie wolno teraz odpuszczać bo oni już są nieźle wystraszeni :!:

Trzymajmy tak dalej :!: :twisted: :!:

Juz chyba wiem, skąd takie dobre układy z jednym z dyrów posiada Sydney ...
http://www.celnicy.pl/viewtopic.php?t=3827
:D:D

a nasz dyrektor

Anonymous napisał:
a wiec jeszcze sa porzadni celnicy na wysokich stanowiskach !

w szczecinie w dniu dzisiejszym na "buncznym" apelu "nasz" dyrektor zachowywał się tak arogancko - zastraszając wszystkich rozwiązaniem celnictwa..... , że jak czytam newsy z kraju, że szefowie ( na gorce) popierają protesty to ...... chba gdzieś jednak jest ta normalna i solidarna POLSKA

Re: a nasz dyrektor

gość ze szczecina napisał:
Anonymous napisał:
a wiec jeszcze sa porzadni celnicy na wysokich stanowiskach !

w szczecinie w dniu dzisiejszym na "buncznym" apelu "nasz" dyrektor zachowywał się tak arogancko - zastraszając wszystkich rozwiązaniem celnictwa..... , że jak czytam newsy z kraju, że szefowie ( na gorce) popierają protesty to ...... chba gdzieś jednak jest ta normalna i solidarna POLSKA
to samo w warszawie!!!!

Back
Do góry