Wiadomość od jednego z Dyrektorów

Sydney

Nowy użytkownik
Punkty reakcji
0
Miasto
IC Łódź
Właśnie rozmawiałem z jednym z dyrektorów bo są jeszcze porządni ludzie na takich stanowiskach :)
Wrócił z Wawy i twierdzi że urzędnicy MF nie mają pojęcia co robić :!:
To dla nas wspaniała wiadomość :twisted:
Dyrektor kazał wszystkim przekazać że nie wolno teraz odpuszczać bo oni już są nieźle wystraszeni :!:

Trzymajmy tak dalej :!: :twisted: :!:

Nie naciskajcie , nie zapomnijcie ze Her majestic Kapica tez nablud i cała armia MF-psów któzry otrzymali zadanie na weekend , roz........ ć forum siać zament i donośić na bierzco co knują , po co mamy sobie narobic wrogów szukajmy zprzymierzenców a przyda sie tez ktoś zauwany w Ich szergach Prawda :?:

Wiecie co może być dalej, po nie przyjęciu oferty i kontunuacji absencji?
Minister Finansów może rozszerzyć zakres wykonywania funkcji ogranu celnego przez SG. Sytuacja ociera sie o stan kryzysowy, więc i mogą zostać przyjęte rozwiązania nadzwyczajne.
Nie mamy sprzymierzeńców w społeczeństwie, więc nikt nie będzie po nas płakał. W tej chwili ludzie i media martwią sie juz losem kierowców, a nie celników.

to napisał mój deFektor

media nigdy sie nami nie martilwi tzn ze nic sie nie zmienilo , zawsze bylismy sami wiec darój sobie , albo wez nerwosol anie szukach na forum uzasadnienia swojej decyzji ze wracasz do pracy OK?

Ciekawe co na to UE.
Ministerstwo Finansów sra w gacie i tyle.
Oni z Nami się nie liczyli przez lata a MY teraz się już ich nie boimy!!!
Ogłaszam: PONIEDZIAŁEK DNIEM WOLNYM
28 STYCZNIA DNIEM WOLNEJ SŁUŻBY CELNEJ RP

SG do odpraw ? Chyba osobówek :) Jak zobaczą CELINĘ albo ZEFIR-a to im oko zbieleje . No oczywiście jak dostaną hasła dostępowe bo na moim nie wejdą :lol:

Ja po przenosinach na inny oddział w W-wie na hasła dostępowe czekałem 1,5 miesiąca więc jak chłopcy z SG bedę musieli odprawiać samochodziki to myślę że przez 1,5 miesiąca nie doczekaja się hasełek swoich do Celiny , he,he :D Tak więc to gnoje z MF-u maja już gacie pełne, NIE ODPUSZCZAMY.Pozdro dla Was wszystkich .

Back
Do góry