Pisać głupie komentarze żeby tylko zaistnieć? Bardo mądre.Czepiać się byle czego, bo inni czepiają się czegoś innego ?!
Hmm ... bardzo "mondre"!
Podoić, podoić ...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Pisać głupie komentarze żeby tylko zaistnieć? Bardo mądre.Czepiać się byle czego, bo inni czepiają się czegoś innego ?!
Hmm ... bardzo "mondre"!
Podoić, podoić ...
Panie @gregorski, proszę o zablokowanie trolla, bo nikt nie che czytać jego spamu.Achaaa!
Czyli któś chce tylko zaistnieć i robi to z przekonaniem mądrości.
Tak mi żal, że pomogę - "któś" piszę z "ó" z premedytacją, by dać pole do popisu. Może znów przeczytam jakieś inwektywy bądź wulgaryzmy ...
User @Zuziacoll odpowiedział, że Izby wypłaciły. A jakie Izby... (możesz sobie tu wstawić właściwy określnik) to nie jest tak ważne dla meritum sprawy.Nie wiem czy wypłaciły czy nie i nic takiego nie napisałem. Napisałem jedynie, że nie ma już Izb Celnych. Tak samo innych razi pensja zamiast uposażenie albo funkcjonariusz KAS a nie SCS i usilnie wytykają błędy to ja mogę czepiać się starego nazewnictwa ze Służby Celnej.
Znam Bardo, Ty też? https://pl.m.wikipedia.org/wiki/Bardo_(miasto)Pisać głupie komentarze żeby tylko zaistnieć? Bardo mądre.
Zapewne puryści, których uraża zastępowanie służby - pracą, uposażenie - pensją itp. itd.A kto chce czytać Twoje treści? Co one wniosły do dyskusji? Wróciłeś z banlandu z takimi wnioskami? Zejdź na Ziemię z orbity!
@Zuziacoll napisała, że IC = Izby Celne wypłaciły, co jest nieprawdą, bo nie ma już izb celnych, wiec nie mogły niczego wypłacić. A właśnie jakie izby [administracji skarbowej] wypłaciły jest ogromnie ważne, bo ludzie chcą się dowiedzieć czy dostaną pieniądze.User @Zuziacoll odpowiedział, że Izby wypłaciły. A jakie Izby... (możesz sobie tu wstawić właściwy określnik) to nie jest tak ważne dla meritum sprawy.
Panie @gregorski czy za ten spam będzie w końcu kara?Znam Bardo, Ty też? https://pl.m.wikipedia.org/wiki/Bardo_(miasto)
I tyle w temacie Twoich zmagań. To też zgłoś do moderacji (epitet zachowam dla siebie i moich koluni)!Nie masz racji ! Izba warszawska i katowicka już wypłaciła , a pozostałe izby
czekają na faktury za wczasy w Zanzibarze, Malediwach, Egipt itp..
Rzeczywiście, to @gosiak napisała, że Izby Celne wypłaciły, a nie @Zuziacoll stąd moje sprostowanie było do tej pierwszej. Niepotrzebnie wprowadzasz dalszy zamęt i wklejasz kila postów z rzędu.Userze lubisz się podroczyć, acz nie masz racji:
I tyle w temacie Twoich zmagań. To też zgłoś do moderacji (epitet zachowam dla siebie i moich koluni)!
Zwracaj się kulturalnie do userów, tak aby nie obrażać ich binarności bądź niebinarności. Wszak login nie mówi nic o tym!@Zuziacoll napisała, że...
Odpowiadam tylko i wyłącznie na Twoje z gruszki wytrzepane bolączkiRzeczywiście, to @gosiak napisała, że Izby Celne wypłaciły, a nie @Zuziacoll stąd moje sprostowanie było do tej pierwszej. Niepotrzebnie wprowadzasz dalszy zamęt i wklejasz kila postów z rzędu.
Gdzie Twoje sprostowanie?Rzeczywiście, to @gosiak napisała, że Izby Celne wypłaciły, a nie @Zuziacoll stąd moje sprostowanie było do tej pierwszej. Niepotrzebnie wprowadzasz dalszy zamęt i wklejasz kila postów z rzędu.
Wiesz co przedrostek kilo oznacza? Wróć do 4 klasy szkoły podstawowej!Rzeczywiście, to @gosiak napisała, że Izby Celne wypłaciły, a nie @Zuziacoll stąd moje sprostowanie było do tej pierwszej. Niepotrzebnie wprowadzasz dalszy zamęt i wklejasz kila postów z rzędu.
Mam gdzieś czyjąś binarność czy nie. Login mówi dużo, ale wystarczy wywnioskować płeć po końcówkach fleksyjnych w wypowiedzi, ale do tego trzeba być inteligentnym.Zwracaj się kulturalnie do userów, tak aby nie obrażać ich binarności bądź niebinarności. Wszak login nie mówi nic o tym!
Nie, odpowiadasz sam sobie jakbyś miał rozdwojenie jaźni.Odpowiadam tylko i wyłącznie na Twoje z gruszki wytrzepane bolączki
Gdzie tu widzisz "kilo"? Znowu kłania się czytanie ze zrozumieniem którego nie posiadłeś. W poście napisałem "kila" a nie "kilo" i jest to zwykła literówka od "kilka".Kilo postów! Wiesz o czym piszesz w ogóle? Kilo to przedrostek
Wiesz co przedrostek kilo oznacza? Wróć do 4 klasy szkoły podstawowej!
A więc ruszaj poprawiać swe literówki userze. Nie Tobie osądzać o moim stanie psychicznym!Mam gdzieś czyjąś binarność czy nie. Login mówi dużo, ale wystarczy wywnioskować płeć po końcówkach fleksyjnych w wypowiedzi, ale do tego trzeba być inteligentnym.
Nie, odpowiadasz sam sobie jakbyś miał rozdwojenie jaźni.
Gdzie tu widzisz "kilo"? Znowu kłania się czytanie ze zrozumieniem którego nie posiadłeś. W poście napisałem "kila" a nie "kilo" i jest to zwykła literówka od "kilka".
Używa tyle, że męskich, za co najmocniej go przepraszam. Znów wprowadziłeś zamęt i pomyliłem go z @gosiak.A gdzie inteligencie użytkownik ten użył żeńskiej końcówki fleksyjnej?
Wskaż przykład, a oddam honor!
Nie musisz się publicznie chwalić co robisz w czasie wolnym.A gdzie inteligencie użytkownik ten użył żeńskiej końcówki fleksyjnej?
Wskaż przykład, a oddam honor!