W Wa-wie

himalaistka

Nowy użytkownik
Punkty reakcji
0
W IC rozdają dyplomy i medale zasłużonym w służbie przygotowawczej.To ci heca,najstarsi zolle takich wydarzeń nie pamiętają,nie mówiąc o tym że ci najdłużej pracujący nigdy nie otrzymali dyplomu za zasługi, a o medalu nawet nie śnili.Co trzeba zrobić żeby, dostać dyplom za zasługi lub jedno i drugie,zgadnijcie

W IC rozdają dyplomy i medale zasłużonym w służbie przygotowawczej.To ci heca,najstarsi zolle takich wydarzeń nie pamiętają,nie mówiąc o tym że ci najdłużej pracujący nigdy nie otrzymali dyplomu za zasługi, a o medalu nawet nie śnili.Co trzeba zrobić żeby, dostać dyplom za zasługi lub jedno i drugie,zgadnijcie

ło matko ale jaja sie porobiły - toż świat stanął chyba na innym organie. Jeżeli to prawda to zaczynam się bać o to czym zaczną karmić zooli z dłuższym stażem - chyba zostanie wprowadzona odgórna eutanazja w promocji

Promocja pod hasłem Eutanazja trwa od dawna,nie czujecie jak zasypiamy?

Nie ma się czym ekscytować. Te medale i dyplomy były dla chłopaków z kompanii za dreptanie i stanie na różnych imprezach. A zresztą co to za medal. Brzydactwo :-).

zatrzymania na Okęciu? ciekawe czy miał wpięta czarna wstążke jak go prowadzili?

Odpowiedź

Sam sobie chłoptasie odpowiedz czy miał.....ale jest to śmieszny jak cholera...Obyś Ty nie musiał sobie jej założyć....jak przyjdą po Ciebie

Nie wiem z czego robisz problem?
Ze tobie nie dali?
Moze wlasnie dobrze dla SC ,ze sa mlodzi i ambitni i chca sie utozsamiac ze sluzba,nie wstydzac sie munduru.Nie bylo chetnych do Gwardii Honorowej,to sie zglosili.I tu akurat uwazam,ze nie ma zadnej hecy z dyplomem czy wyroznieniem.
Co,najlepiej im skrzydla podciac na starcie?
A stare zgredy to tylko jeczec i plotkowac potrafia.
Zenada.

Nie wiem z czego robisz problem?
Ze tobie nie dali?
Moze wlasnie dobrze dla SC ,ze sa mlodzi i ambitni i chca sie utozsamiac ze sluzba,nie wstydzac sie munduru.Nie bylo chetnych do Gwardii Honorowej,to sie zglosili.I tu akurat uwazam,ze nie ma zadnej hecy z dyplomem czy wyroznieniem.
Co,najlepiej im skrzydla podciac na starcie?
A stare zgredy to tylko jeczec i plotkowac potrafia.
Zenada.

o mój Boże. co za bełkot. strach pomyśleć do czego jeszcze zdolni są młodzi. napisać donos na kolegę? tak. wylizać otwór przełożonym? tak. sprzedać się za awans? tak. brrr!

o mój Boże. co za bełkot. strach pomyśleć do czego jeszcze zdolni są młodzi. napisać donos na kolegę? tak. wylizać otwór przełożonym? tak. sprzedać się za awans? tak. brrr!

Ze co?
Pracuje w cle ponad 16 lat i poki co, tylko zgramolali tzw starzy celnicy potrafia skamlec,pisac donosy i lizac tzw otwory.(ze zacytuje przedmowce,bo sama bym na to nie wpadla)
I naprawde przykre,ze pracuje sie z takim prymitywem jak np ty.

Pani Celna.

Pani już się zalicza do grona jak ich tam nazwałaś ;zgramolałych;Los jest msciwy,trochę pokory,i proszę nie obrażaj ludzi,nie znamy tego co przyniesie jutro.Obyś nie musiała pisać do Pana Boga.Z pozdrowieniami.

Pani już się zalicza do grona jak ich tam nazwałaś ;zgramolałych;Los jest msciwy,trochę pokory,i proszę nie obrażaj ludzi,nie znamy tego co przyniesie jutro.Obyś nie musiała pisać do Pana Boga.Z pozdrowieniami.

A moze przeczytasz kolego/kolezanko dokladnie to co zostalo napisane?
Bo chyba widze tu problem ze rozumieniem tego co zostalo napisane.
Nie ja obrazam i nie ja sie czuje obrazana.
Ale nasmiewanie sie z innych jest nie fair. I co? Mlodym to najlepiej od razu podcinac skrzydla?
Moze i jestem zramolala,ze wzgledu na staz, ale lubie ludzi, lubie swoja prace i nie zazdroszcze innym awansow czy nagrod. Nie doszukuje sie we wszystkim spiskow i knowania,jak niektorzy.

Nie bardzo rozumiem ostanie twoje zdanie.Boisz sie czegos? Moze sie zarejestrujesz?Latwiej bedzie prowadzic dialog.

Ostatnia edycja:
świecko trwa

To teraz wiadomo, dlaczego świecko będzie zawsze . Aby żyło się lepiej
( niektórym).

Back
Do góry