W SEJMIE O CLE

Anonymous napisał:
mówi kuchciński, dzięki niemu zamknęli tylu celników w przemyślu, najbliższy kolega pinka
kuchciński do kolejarzy w przemyslu miał powiedzieć że najpóxniej maj czerwiec roz...oli to przejscie w medyce a aresztowania rozpoczęły sie niedługo po tym

No prosze.
Nagle sytuacja kryzysowa zmusila poslow do zainteresowania sie naszym losem.
Chlopaki i dziewczyny,trzymajcie sie!!!!!!!!!!!!!!

No i proszę, wszyscy posłowie mówią, że należy nam podnieść pensje i poprawić warunki pracy, ponieważ jak Stec zauważył, jesteśmy w sumie administracją państwową, ale jazda, jak teraz odpuścimy, to po nas.......
Znajomy dzwonił z Warszawy i podobno po spotkaniu w Dorohusku i po dzisiejszym poranku w MF dostali sraczki :lol:. Tak trzymajmy.

Stecowi fajnie się z obużeniem mówi o tym co sam jako minister zafundował celnikom razem z alokacją :x

Ehhh, nie chce się mi już tego słuchać

psłowie w sejmie są zdziwieni,że jeden celny pracuje na 4 stanowiskach, ja tak pracowałem i nie tylko, wielu z nas od zawsze tak pracowali i to wcale nie z własnej woli! gdzie oni wtedy byli! kiedy padaliśmy na pysk ze zmęczenie nasyłali na nas wszystkie firmy "smutasów" aby któregoś na czymś przyłapać! jak się nie udało to ze zwykłego pomówienia pozamykali celnych! a na sali sejmowej siedzi tylko...kilku posłów...

mówia, mówią, pytają, tylko dlaczego znowu jesteśmy myleni z SG ???
Większość tych Pań i Panów nie odróżnia nas od SG, pyta o to wszystko ze względu na Schengen, fakt Pani Poseł pojechała.....

Back
Do góry