W JEDNOŚCI ŚIŁA...a JAK TAM WASI NOWI KOLEDZY I KOLERZANKI??

• Thread starter Thread starter rolnik sam w dolinie
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
R

rolnik sam w dolinie

Gość
ŚLEDZAC TO FORUM NIE ZAUWARZYŁEM RZADNYCH KOMENTARZY ODNOŚNIE NOWO PRZYJETYCH CELNIKOW. CZY ONI RÓWNIERZ POPIERAJA TA SPONTANICZNA IDEE CZY JAKOS SIE ALIENUJA OD TEGO CO SIE DZIEJE PRZEZ OSTATNIE DNI W SC? JESLI COS WIADOMO WAM NA TEN TEMAT NAPISZCIE. TO PRZECIEZ MLODZI CELNICY ZOSTANA NAJDLURZEJ W TEJ FORMACJI I TO IM POWINNO ZALERZEC NA JAK NAJLEPRZYCH WARUNKACH W PRACY. CIEKAWI MNIE ROWNIEZ TO JAK MLODZI KOLEDZY I KOLERZANKI ZOSTALI POINFORMOWANI O SWOJICH PRAWACH I OBOWIAZKACH NA WYPADEK TAKIEJ SYTUACJI JAKA ZAISTNIALA. :idea:

hmm ja strajkuje i wlasnie zastanawiam sie nad L4 ale nie wiem jak reszta ludzi. Sam mam strajkowac? :wink:

Masz racje sam niczego nie zdziałasz :( . Tylko mnie tak zastanawia dlaczego młodzi pracownicy którzy nie mają nic do stracenia a moga sporo zyskać przechodzą do tego tematu tak obojętnie :?: Potem się dziwią ze inni mają takie a nie inne zdanie o nich.

Ty sie rozchorowałeś, ci co mieli troche godności poszli i wzięli WŻTY, a reszta co pękła i tylko na oklaski czeka :?: . Sam znam kolegę z pracy który obiecywał gruszki na wierzbie, a jak doszło co do czego to grzeczniutko pomaszerował do roboty ciekawe co mu za to dadza chyba medal :?: BRAWO KOLEGO ZA ODWAGE INNI MLODZI POWNNI BRAC Z CIEBIE PRZYKLAD :!: :!: :!:

Rodzice mnie uczyli: Umiesz liczyć to licz na siebie :twisted:
Poza tym, choroba sprzyja mojej edukacji... Mam sesję. To tak przy okazji.
Oddawał ktoś krew?

Back
Do góry