G
Guest
Gość
celnicy wyjeci z pod prawa ????
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
j_a_nek napisał:Tak jak mało kto na wschodzie czuł klimat alokacji, tak obecnie na zachodzie mało kto czuje klimat aresztowań.
Anonymous napisał:j_a_nek napisał:Tak jak mało kto na wschodzie czuł klimat alokacji, tak obecnie na zachodzie mało kto czuje klimat aresztowań.
Nie mogę zgodzić się z tym zdaniem. Przypomnę tylko, że od zachodu zaczęły się te masowe polowania na czarownice. Jędrzychowice, Kołbaskowo, Lubieszyn - celnicy z zachodu również znaja smak pobudki o szóstej rano.
Anonymous napisał:odezwały się świętoszki z granicy, wszyscy wiemy jak było na granicy przed wejściem do unii i jak wyglądały odprawy np. samochodów osobowych, dajcie sobie chłopcy spokój z tymi jękami o aresztowaniach
Anonymous napisał:Nie moge po prostu uwierzyc, ze wsrod zwiazkowcow i pracownikow SC nie ma ludzi,ktorzy chca walczyc o zmiane ustawy o SC w tej kwestii.
Ja wysiadam z tego pociagu,moje zdrowie psychiczne i przyszlosc rodziny jest najwazniejsza.Nie dam sie ponizac!
Anonymous napisał:Anonymous napisał:j_a_nek napisał:Tak jak mało kto na wschodzie czuł klimat alokacji, tak obecnie na zachodzie mało kto czuje klimat aresztowań.
Nie mogę zgodzić się z tym zdaniem. Przypomnę tylko, że od zachodu zaczęły się te masowe polowania na czarownice. Jędrzychowice, Kołbaskowo, Lubieszyn - celnicy z zachodu również znaja smak pobudki o szóstej rano.
odezwały się świętoszki z granicy, wszyscy wiemy jak było na granicy przed wejściem do unii i jak wyglądały odprawy np. samochodów osobowych, dajcie sobie chłopcy spokój z tymi jękami o aresztowaniach
Dokladnie TAK.dekadent napisał:tu nie chodzi o niewinnosc tylko o rownosc wobec prawa, oskarzony policjant czy straznik graniczny jest zawieszany do czasu prawomocnego wyroku, a celnik wylot z roboty niezaleznie od tego czy jest umoczony czy nie .......... widzie sie ze tego nie widzisz ............jesli ktos ma nagrabione to powinno sie mu to udowodnic ponad wszelka watpliwosc i w sposob zgodny z prawem, bo to co sie teraz dzieje to jak widze jeden wielki bolszewizm
ale wykorzystuje prawo w perfidny sposób ,dla wyników lub karieryAnonymous napisał:Prawo jest jakie jest, a prokurator go nie uchwalał.
Jeśli jesteś jednym z tych wszystkich i wiesz jak było, bo byłeś świadkiem takiej właśnie odprawy np. samochodu osobowego, to co Ty tu jeszcze robisz? Śmigaj chłopie do prokuratury i powiadom kogo trzeba o fakcie popełnienia przestępstwa.
A jeśli nie, to zamknij z łaski swojej papę i przestań powtarzać te obiegowe brednie, że wszyscy brali.