Uwaga nadchodzi super kasa

kola

Użytkownik
Punkty reakcji
0
3% jak to pięknie brzmi Ludu pracującej Izby zasłużyłeś na taki zaszczyt?
Ludu pracującego Urzędu zasłużyłeś na taki zaszczyt?
Ludu pracującego Oddziału zasłużyłeś na taki zaszczyt?

Odpowiedź jest jedna nie zasłużyłeś, bo kadra zasłużyła (2800 PLN), bo naczelnicy zasłużyli, bo dyrektorzy zasłużyli, bo wreszcie kapelan zasłużył.

A ty Ludu tyraj na następne 3% - zimowe 3% i pamiętaj to procent jest większe więc wierszyk może ty Ludu ułożysz...

Myślę, że powinniśmy zażądać upublicznienia wysokości 3% wszystkich pracowników. Powinno to zostać opublikowane na stronie intranetowej tak samo jak zarobki wszystkich pracowników. TO SĄ PIENIĄDZE PUBLICZNE I POWINNA OBOWIĄZYWAĆ JAWNOŚĆ W ICH DYSPONOWANIU A SPOŁECZEŃSTWO MA PRAWO DO TAKICH INFORMACJI. KONIEC Z PRYWATNĄ SC.

Zarządco prywatnego folwarku zwanego potocznie Izbą Celną Olsztyn może już czas na jawność pewnych Twoich decyzji. Mamy przecież swoja wewnętrzną stronę intranetową na której z chęcią byśmy zobaczyli uzasadnienie pewnych decyzji np. informacje o podwyżkach, sposób ich rozdzielenia uzasadnieniach ich przyznawania, awanse kto kiedy ostatni raz i dlaczego cały czas ci sami!!!!!! Nie trzeba się bać nowinek technologicznych intranet to nic złego:)

3 % ...

Jestem za takim pomysłem, bo sam chciałbym poznać zasady przyznawania tej nagrody oraz jej wysokości rzecz jasna ... Jednak podejrzewam, że nigdy się tego nie doczekamy, ponieważ wówczas wszyscy dowiedzieliby się komu było zabrane żeby komuś było dane (więcej). A tak poważnie to nie ma tutaj żadnej reguły ... Nie liczy się staż, stopień, stanowisko, osiągnięcia ... itp. Liczy się dłuuuuuuuuuuuuugi jęzor ... Pozdrawiam !!!

U mnie w Wydziale wg oficjalnej wersji od 600 do 800zł brutto na łeb. Podzielili, teraz czekam na przelew.

ochłapy już na koncie - ta jednorazowa kwota nie drażni tak bardzo jak świadomość 22 zł podwyżki - mimo że w kilku izbach dawano min. 150 brutto

Back
Do góry