Witam, jestem na tym forum nowy wiec jak źle umiejscowiłem temat to proszę pisać. Miałbym do państwa pytanie jak częste są wykrycia nielegalnego przewozu okazów CITES, w przypadku jak nie można udzielić mi odpowiedzi to również proszę o informację.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Witam, jestem na tym forum nowy wiec jak źle umiejscowiłem temat to proszę pisać. Miałbym do państwa pytanie jak częste są wykrycia nielegalnego przewozu okazów CITES, w przypadku jak nie można udzielić mi odpowiedzi to również proszę o informację.
Witam, Wnioski o informacje publiczne powysyłałem już parę tygodni temu i udało mi się zebrać dużą część odpowiedzi.Proszę się zwrócić o udzielenie informacji publicznej do MF. Ale nie nie z takim ogólnym pytaniem typu "ile pali samochód na 100km?".
Witam, serdecznie dziękuję za odpowiedź wedle danych które otrzymuje zauważam, że w ostatnich latach ilość zatrzymanych okazów wzrasta. Poszukuje danych ponieważ zastanawia mnie jak brak kampanii edukacyjnych dotyczących CITES wpływa na ilość zatrzymanych okazów.BARDZO częste!
Obecnie rynek handlu okazami CITES jest zbliżony, a nawet przewyższa narkotykowy, dlatego mocno się go obstawia ...
Witam, uprzejmie dziękuję panu za informacje. Jak chodzi o wnioski to nadal nie wiem gdzie napisać w sprawie lotniska Warszawa-Radom bo lotnisko nie ma własnego oddziału celnego.Szanowny Gościu! Tu tych informacji nie uzyskasz.
Informacja publiczna (wnioski do IAS granicznych, także lotniskowych).
Tak, ma loty poza strefę Schengen a nie ma oddziału , dziękuję za informacjęTo chyba lotnisko widmo? Podlega pod IAS Warszawa. Tam pytać
Lotnisko Warszawa-Radom podlega obecnie pod Oddział Celny Osobowy w Warszawie (Okęcie)Tak, ma loty poza strefę Schengen a nie ma oddziału , dziękuję za informację
Bardzo dziękuję za informacje.Lotnisko Warszawa-Radom podlega obecnie pod Oddział Celny Osobowy w Warszawie (Okęcie)