uczciwosc!!!!!!

• Thread starter Thread starter ronin333
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
R

ronin333

Gość
co celnicy maja do powiedzenia w sprawie "swojej uczciwosci" w stosunku do odprawianych aut ukrainskich i polskich na przejsciu w Dorochusku?:eek:Czy wszystkich podroznych traktuja tak samo?:cool:Czy obowiazki sluzbowe stosuja jednakowo do wszystkich?:mad: wiem ze wielu zabierze glos.....:p broniac siebie i kolegow. kazdy z nas wie ze pojecie" uczciwosc" zalezy tylko od tego ile da ukrainiec....pozdrawiam wszystkich "uczciwych"

We własne gniazdo ???

Szanowny Kolego!
Byłem w Dorohusku na "zasileniu", może wszystkich nie poznałem ale pozwolę sobie zabrać tu głos. Jeżeli ośmielasz się zadawać takie pytanie publicznie, to zastanów się nad jego PEŁNYM znaczeniem!!! Samo zadanie takiego pytania daje odpowiedź tym, którzy chcą zdyskredytować naszą Służbę! Niewielu "starych" już zostało, a i tych zabraknie, jeżeli sami sobie będziemy coś sugerować. Jeżeli więc coś WIESZ, to zgłoś się w wiadomym miejscu, jeżeli zaś tylko się domyślasz (kłamstwo powtarzane wielokrotnie staje się ...), to przymknij jadaczkę i sam uczciwie pracuj! Przypomnę tylko; W KRAJACH CYWILIZOWANYCH WINA MUSI BYĆ UDOWODNIONA, a od celników wymaga się udawadniania niewinności ...

Back
Do góry