!!! TVP INFO godz. 20.20 !!!

był program informacyjny na TVP INFO wypowiadał się podsekretarz stanu w MSWiA niejaki Rapacki nawet był zorientowany w tym co się dzieje SC. i z Łodzi Pan Kraj trochę stremowany

Tak, powinniśmy podziękować gen. Rapackiemu za w dobrą i solidną ocenę tego co się ostatnimi laty działo w Służbie Celnej. Ja dziękuję panie generale!
Szkoda, że jak zwykle żadnego przedstawiciela mf nie było. Specjalnie piszę małymi literami bo mam o przedstawicielach tego resortu niskie mniemanie - żaden nie miał odwagi!!!! SKANDAL!

Kto podstawił tego Jacka K.??? Człowiek wyglądał na bardzo przestraszonego!!! Tam miał być człowiek, który jasno odwróci naszą sytuację i będzie przeciwwagą do tego co było w mediach do teraz.
Kompletna klapa, niewypał!!! Gdzie jest Siwy!!!???!!! PRzecież to On miał nasze "błogosławieństwo" do reprezentacji???

Nasz "szef" nie ma pojęcia o naszej pracy który to już z koleii?? Ludzie kto nami rządzi???? :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Nasz szef pokazał nam jak mamy podchodzić do naszej pracy. Nawet gość z MSWiA wie więcej o nas niż on. MF to jest poprostu wychowalnia karierowiczów.... takich jak nasz szef..........

Niestety koleś ze związków za wiele nie powiedział, chyba był zbyt spięty. Miał szanse zdementować nieprawdziwe informacje, powiedzieć, że od jutra strajkują prawie wszystkie oddziały w kraju, ale nie dał rady! Szkoda, bo to była dla nas szansa, zwłaszcza, że niewiele dziś o nas mówili w mediach.A nasz nowy Szef stwierdził, że nasze żądania są nie do spełnienia przez kilka lat. Chyba chodziło mu o zmianę w ustawie, ale nie jestem pewna, bo i on raczej nie wiedział o czym tak dokładnie mówi, (to była jakaś nagrana wypowiedź). Z MF nikt się nie pojawił. Przyszedł za to z MSWiA, ale zastrzegł, że SC podlega pod MF, więc nie będzie rozmawiał o celnikach, choć okazało się, że ma na nasz temat więcej do powiedzenia niż Dominik.cry

Jak dlugo mozna prosić Pana Sławka o jakieś slowo wsparcia, jak na forum bylo pare osób to był widziany codziennie, pewnie zbiera myśli co i jak robić, ale raz na jakiś czas powinien kliknąć pare zdań.

Panie Siwy- RATUNKU!!!!! Niech Pan się pokaże i coś powie. Kto i skąd wytrzasnął tę Fołtę? To przeciez zdrajczyni!! My sobie nie życzymy żeby nas reprezentowała! Kto ja prosił? Nie ma wstydu i honoru?! Na taczki ją!

Back
Do góry