The final countdown -!!! H A R M O N O G R A M!!!

I takie oto jest właśnie wartościowanie. Nie wiem dlaczego niektórzy jeszcze mieli złudzenia, że będą mogli się odwołać wg cudownego harmonogramu Tak naprawdę nie ma od czego się odwołać.

Potwierdzam. O wynikach wartościowania zostałem poinformowany w identyczny sposób - IC Olsztyn.

Mało ze śmiechu nie padłem jak przeczytałem ten pierwszy post. Ja jeszcze nie dostałem ale mam pytanie. Czy toto ma postać takiego wąskiego paska 1 cm z nazwiskiem i stopniem czy może coś jeszcze jest tam napisane :-)

texas

wyobraźnia cię ponosi kolego, żadnego paska nie ma. Kononowicza nie słyszałeś, ten gość widział więcej zanim nasz "wódz- widzę więcej" doszedł do tego samego modernizując, modernizując i jeszcze raz modernizując.
pamiętasz ostatnią scenę z chłopaki nie płaczą gdzie pada kultowa kwestia ostatnich dekad polskiej myśli narodowej ? to motto tych kanapkowych menadżerów od cła.

Texas , dokładnie tak to wygląda. Lista funkcjonariuszy od A do Z na kartce papieru w ładnej tabelce z 4 kolumnami. Liczba porządkowa, imie i nazwisko, stanowisko, podpis.

No chyba nikt nie zamierza w ciemno podpisywać takich list, bo to kpina.
System SOWA jest jaki jest ale pozwala przynajmniej wydrukować szczegółowy opis zwartościowanego stanowiska z określeniem % czasochłonności przydzielonych zadań. Na końcu takiego wydruku figuruje rubryka "Potwierdzam zapoznanie funkcjonariusza celnego z opisem".
Możecie domagać się takiego wydruku, a jeżeli go nie otrzymacie to już jest podstawa do zgłoszenia nieprawidłowości.

Back
Do góry