The final countdown -!!! H A R M O N O G R A M!!!

I takie oto jest właśnie wartościowanie. Nie wiem dlaczego niektórzy jeszcze mieli złudzenia, że będą mogli się odwołać wg cudownego harmonogramu Tak naprawdę nie ma od czego się odwołać.

Mało ze śmiechu nie padłem jak przeczytałem ten pierwszy post. Ja jeszcze nie dostałem ale mam pytanie. Czy toto ma postać takiego wąskiego paska 1 cm z nazwiskiem i stopniem czy może coś jeszcze jest tam napisane :-)

texas

wyobraźnia cię ponosi kolego, żadnego paska nie ma. Kononowicza nie słyszałeś, ten gość widział więcej zanim nasz "wódz- widzę więcej" doszedł do tego samego modernizując, modernizując i jeszcze raz modernizując.
pamiętasz ostatnią scenę z chłopaki nie płaczą gdzie pada kultowa kwestia ostatnich dekad polskiej myśli narodowej ? to motto tych kanapkowych menadżerów od cła.

Texas , dokładnie tak to wygląda. Lista funkcjonariuszy od A do Z na kartce papieru w ładnej tabelce z 4 kolumnami. Liczba porządkowa, imie i nazwisko, stanowisko, podpis.

No chyba nikt nie zamierza w ciemno podpisywać takich list, bo to kpina.
System SOWA jest jaki jest ale pozwala przynajmniej wydrukować szczegółowy opis zwartościowanego stanowiska z określeniem % czasochłonności przydzielonych zadań. Na końcu takiego wydruku figuruje rubryka "Potwierdzam zapoznanie funkcjonariusza celnego z opisem".
Możecie domagać się takiego wydruku, a jeżeli go nie otrzymacie to już jest podstawa do zgłoszenia nieprawidłowości.

Back
Do góry