Testy w Białej Podlaskiej

• Thread starter Thread starter APJ
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
A

APJ

Gość
Witam wszystkich! Chciałam zapytać się jak wasze wrażenia po testach z 17 maja? I czy nadal nabór jest na starych zasadach? Czy coś się zmieniło... Pozdrawiam i życzę powodzonka! :)

Ja byłam pierwszy raz na tym teście i się nie załapałam .Powiem tak pytania są beznadziejne i nie wie kto je układa.Nic nie było z kodeksu celnego ,same zadania matematyczne i jakiś tekst i jego interpretacja na podstawie tekstu.Powiem tak nie wiem jak było przy wcześniejszych naborach.Moim zdaniem po każdym naborze powinien być opublikowany test preselekcyjny w internecie na stronie Izby Celnej z prawidłowymi odpowiedziami.Pozdrawiam i liczę na to ,że będzie łatwiej przy następnym naborze.

Wiki powiem krótko...Przed ostatnio pisałam testy, zaliczylam i zabrakło mi (chyba) 10 pkt do przyjęcia do pracy, no cóż (niby) byli lepsi inni kandydaci odemnie, także długo nie nacieszyłam się i powiem szczerze,że dałam sobie z tym spokój,nie składam więcej dokumentów...Tak sobie jezdzic aby jezdzic to bez sensu,zreszta jakie to tam zarobki po odliczeniu kosztów dojazdu do pracy itd... A pracować trzeba święto nie święto, zima ciężka i długa, no i służba niestety nie mundurowa jak by nam wszystkim wydawać się chciało.... Szkoda, a naprawde podoba mi się ten zawód...Także Wiki zastanów się nad tym wszystkim! Pozdrawim serdecznie :)

Po testach

Wiki powiem krótko...Przed ostatnio pisałam testy, zaliczylam i zabrakło mi (chyba) 10 pkt do przyjęcia do pracy, no cóż (niby) byli lepsi inni kandydaci odemnie, także długo nie nacieszyłam się i powiem szczerze,że dałam sobie z tym spokój,nie składam więcej dokumentów...Tak sobie jezdzic aby jezdzic to bez sensu,zreszta jakie to tam zarobki po odliczeniu kosztów dojazdu do pracy itd... A pracować trzeba święto nie święto, zima ciężka i długa, no i służba niestety nie mundurowa jak by nam wszystkim wydawać się chciało.... Szkoda, a naprawde podoba mi się ten zawód...Także Wiki zastanów się nad tym wszystkim! Pozdrawim serdecznie :)

APJ wiesz co jak pisałam ten test to była taka osoba ,która jak trzeba było oddać swoje wypociny nic nie miała i zastanawia mnie ta sytuacja dlaczego nic nie zaznaczyła w teście preselekcyjnym.......Nie wiem może nie wiedziała jak zaznaczać .Co Ty na to???Nie wiedziałam,że celnikom nie płacą za dojazdy do pracy.Z tego co wiem do dużo osób przyjętych do pracy rezygnuje po 3 miesiącach pracy.Pozdrawiam.

Ostatnia edycja:
witajcie tez byłam na tym teście 1 raz i tez zaliczyłam jutro mamy test psychologiczny i nie mam pojecia czego sie spodziewac szczególnie po tym tescie który mnie bardzo zdziwił:)

Wiki a jak myślisz dlaczego ta osoba oddała pustą kartkę??? Hm... Odpowiedz napewno znasz! Według mnie nawet jeśli ktoś niewie co zaznaczyć na teście to "strzela" w pytania, nie? A to,że ludzie rezygnują a raczej chcą zrezygnować po 3 miesiącach to z tego co wiem to nie mogą, bo przed podjęciem pracy podpisują umowę, a to przecież do czegoś zobowiązuje, nie? Ale jak tam dokładnie jest to niewiem, bo każdy mówi lub pisze co innego! Wiki będziesz dalej składała dokumenty przy następnym naborze?? Pozdrawiam! :)

Back
Do góry