test wiedzy

xyskx

Nowy użytkownik
Punkty reakcji
0
Witam, czy możecie podpowiedzieć jakie mieliście pytania na teście z wiedzy ogólnej? Wiem z czego mam się jeszcze pouczyć i czego mogę się mniej więcej spodziewać, ale ciekawy jestem co mieliście. Dajcie znać! Będę wdzięczny.

Witam, czy możecie podpowiedzieć jakie mieliście pytania na teście z wiedzy ogólnej? Wiem z czego mam się jeszcze pouczyć i czego mogę się mniej więcej spodziewać, ale ciekawy jestem co mieliście. Dajcie znać! Będę wdzięczny.
I jak już po teście wiedzy?

I tak znając życie to zwiększą dla Was liczbę etatów. Trochę odpadnie na teście sprawności. Największy odsiew jest na teście psychologicznym bo odpada około 50% kandydatów. Na pewno ktoś nie przejdzie komisji lekarskiej w tym psychologa więc ktoś wskoczy z listy rezerwowej. 348 osób na 20 chętnych to nie tak dużo ;)

Hej, a powiedz mi jak to jest, jeśli jestem z danego miasta gdzie są 3 miejsca, a wolnych wakatów jest 20 to zakładając że się dostanę, mogą mnie przydzielić do innego miasta niż mieszkam/ napisałam w kwestionariuszu?

Kiedy się o tym dowiem gdzie mnie skierują, w razie dostania się? Jestem świadoma, że nie można odmówić przeniesienia, ale wyznaczenie miejsca pracy 100-200km od miejsca zamieszkania, zwłaszcza przy 2 dzieci no to słabo..

Kiedy się o tym dowiem gdzie mnie skierują, w razie dostania się? Jestem świadoma, że nie można odmówić przeniesienia, ale wyznaczenie miejsca pracy 100-200km od miejsca zamieszkania, zwłaszcza przy 2 dzieci no to słabo..
Dowiesz się w dniu mianowania kiedy dostaniesz akt

W takim razie może poszukaj pracy 100-200 metrów od domu? Ludzie, Wy rekrutujecie do SŁUŻBY. Jeszcze się nie dostałaś, a już narzekasz na dojazdy. Funkcjonariusze z dużo większym stażem dojeżdżają 100 i więcej kilometrów.

W takim razie może poszukaj pracy 100-200 metrów od domu? Ludzie, Wy rekrutujecie do SŁUŻBY. Jeszcze się nie dostałaś, a już narzekasz na dojazdy. Funkcjonariusze z dużo większym stażem dojeżdżają 100 i więcej kilometrów.
Bardzo jesteś mądry widzę. Dzięki za radę. Ja po prostu pytam, kto pyta nie błądzi. Lubię dużo wiedzieć 😀. Nie musisz być bucem.

Przygotuj się do pełnienia służby z takimi jednostkami. A jeszcze jak się taki przełożony trafi ;-)

Nie zrażaj się i jak dostaniesz kijowy przydział do nie rezygnuj od razu. Idź i proś, powolaj się na sytuacje ale nie błagaj i nie zadaj. Przygotuj się na ripostę w postaci tekstu - a co będzie jak wyślemy panią na kurs zkc? Co wtedy zrobi pani z dziećmi? Miej w rękawie odpowiedź w stylu - kurs trwa około miesiąc i jakoś dam rade z pomocą rodziny przez ten okres, kurs się zaczyna i kończy a służba trwa latami, jak dzieci podrosną to problem się zmniejszy a jak dorosną to zniknie zupełnie. Asertywnie. Powodzenia :-)

I jak nastawienie ? Jest forma ? :D
U mnie niestety kiepsko z biegiem, obym zaliczyła na 3 to będzie dobrze

Back
Do góry