Witam, czy możecie podpowiedzieć jakie mieliście pytania na teście z wiedzy ogólnej? Wiem z czego mam się jeszcze pouczyć i czego mogę się mniej więcej spodziewać, ale ciekawy jestem co mieliście. Dajcie znać! Będę wdzięczny.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
I jak już po teście wiedzy?Witam, czy możecie podpowiedzieć jakie mieliście pytania na teście z wiedzy ogólnej? Wiem z czego mam się jeszcze pouczyć i czego mogę się mniej więcej spodziewać, ale ciekawy jestem co mieliście. Dajcie znać! Będę wdzięczny.
Dowiesz się w dniu mianowania kiedy dostaniesz aktKiedy się o tym dowiem gdzie mnie skierują, w razie dostania się? Jestem świadoma, że nie można odmówić przeniesienia, ale wyznaczenie miejsca pracy 100-200km od miejsca zamieszkania, zwłaszcza przy 2 dzieci no to słabo..
W takim razie może poszukaj pracy 100-200 metrów od domu? Ludzie, Wy rekrutujecie do SŁUŻBY. Jeszcze się nie dostałaś, a już narzekasz na dojazdy. Funkcjonariusze z dużo większym stażem dojeżdżają 100 i więcej kilometrów.Kiedy się o tym dowiem gdzie mnie skierują, w razie dostania się? Jestem świadoma, że nie można odmówić przeniesienia, ale wyznaczenie miejsca pracy 100-200km od miejsca zamieszkania, zwłaszcza przy 2 dzieci no to słabo..
Bardzo jesteś mądry widzę. Dzięki za radę. Ja po prostu pytam, kto pyta nie błądzi. Lubię dużo wiedziećW takim razie może poszukaj pracy 100-200 metrów od domu? Ludzie, Wy rekrutujecie do SŁUŻBY. Jeszcze się nie dostałaś, a już narzekasz na dojazdy. Funkcjonariusze z dużo większym stażem dojeżdżają 100 i więcej kilometrów.
Ja jestem z obecnej rekrutacji, psycholog zdany czas na test sprawnościowyHej, jest ktoś tu z obecnej rekrutacji ? Są już wyniki testu psychologicznego![]()