Te same stanowiska, różne z wartościowanie!

Zeby tylko z ta sama prace. Niejednokrotnie bylym cywilom dodano zadania o ktorych nie maja pojecia zeby tylko ich stanowisko zostalo lepiej zwartosciowane. Oczywiscie kosztem innych. Nie wspomne o tym ze sa ekspertami i zabezpieczaja sie gdyby kiedys ktos cos chcial od nich. Tym samym oni nadal sa ekspertami z wielka kasa ale zagarneli stanowiska odbierajac innym najbardziej wartosciowane zadania. Przypomne ze takie zadania im dano, ktorych nigdy nie wykonywali

Zupełnie się zgdadzam z twoją wypowiedzią.Taka niestety jest gorzka prawda. Oni dostali stanowiska do kasy, teraz przy ponownym wartościowaniu awans w stanowisku,żeby im kasy nie zabrali. :) Żenada!!!,Ochyda!!!! Co znaczy już funkcjonariusz? Ja naprawdę nie wiem już kim jestem - pomiotem szefa służby?

Wicherek taka jest niestety gorzka prawda. Rowni i rowniejsi. Tylko dlaczego my zawsze rowni. Nie wspomne o wiedzy ekspertow a niebawem aspirantow. Poza cieplutkim dla nich dozorem to leza i robia pod siebie w innych referatach a nie wspomne juz o oddzialach. Nawet nie chce myslec gdyby Ich dano na granice wschodnia.

Back
Do góry