Świeżak na forum

qukate

Nowy użytkownik
Punkty reakcji
0
Cześć wszystkim!
Jestem z okolic Lublina i widzę, że jest teraz nabór.
Niestety za miesiąc wylatuje za granicę na 4 tygodnie. Jak często są nabory?
Myślicie, że lepiej teraz rekrutować czy poczekać aż wrócę i czekać na kolejny nabór?
Dziękuję z góry za odp

Cześć wszystkim!
Jestem z okolic Lublina i widzę, że jest teraz nabór.
Niestety za miesiąc wylatuje za granicę na 4 tygodnie. Jak często są nabory?
Myślicie, że lepiej teraz rekrutować czy poczekać aż wrócę i czekać na kolejny nabór?
Dziękuję z góry za odp
Maksymalnie dwa razy w roku. Ale że teraz spora część "dziadków"" dostanie balkonikowe, to przykleją się do stołków i będą "pracować" do śmierci, a nie odchodzić na emerytury to nabory mogą być rzadziej. Składaj teraz, i tak możesz odpaść na którymś z etapów, ale jeśli je przejdziesz to w następnym naborze startujesz od etapu w którym odpadniesz (w uproszczeniu).

Maksymalnie dwa razy w roku. Ale że teraz spora część "dziadków"" dostanie balkonikowe, to przykleją się do stołków i będą "pracować" do śmierci, a nie odchodzić na emerytury to nabory mogą być rzadziej. Składaj teraz, i tak możesz odpaść na którymś z etapów, ale jeśli je przejdziesz to w następnym naborze startujesz od etapu w którym odpadniesz (w uproszczeniu).

Dziękuję bardzo za informację

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Cześć qukate i jak tam zdecydowalas/es sie? Ja złożyłam dokumenty. Od paru lat planowałam to zrobić, wkoncu się zdecydowałam. Narazie uczę się z pytań z forum i czytam ustawę kas...

Back
Do góry