super przemówienie p. Kapicy

• Thread starter Thread starter gośśćć
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Kochani już tyle wytrwaliśmy to wytrzymajmy jeszcze dzisiejszą noc i dzień.Zobaczycie rząd posra się ze strachu i pójdzie na każde ustępstwo.
NASZ LOS JEST W NASZYCH RĘKACH!!!Tylko musimy ich jeszcze trochę przetrzymać!

Nazwano juz Nas Patologią, Terrorystami,Kupą,Psami,a dalej macie wątpliwosci...Co jeszcze usłyszymy,gdzie nasza godnośc,gdzie jest szacunek do ludzi którzy pracują.Jestem w szoku,to hańba!!!

"mobilni na wschód"
jak podają :
Poznań - 21
Warszawa - 12
Szczecin - 9

Dyrektorze - dopiero trzecia pozycja - a takie starania .
Kruca bomba , kruca bomba , a PAN tak dobrze traktuje , miska pełna ,
futerko czyste i błyszczące - a tu tylko trzecie miejsce - fju fju - plama .

Anonymous napisał:
Kapica; Węgiel,Świętanowski, i inni; cierpliwości za chwilę zostaniecie rozliczeni

Pozwolę sobie zacytować Melchiora Wańkowicza z jego bardzo znanej księżki
pt. "Hubal". Przypomnę, iż nasz wielki major ps. "Hubal" też dostał swego czasu rozkaz od niejakiego przelożonego, który podpisywał się Kapica. Chodziło o to, że ów Kapica przysłał do Hubala przez kuriera rozkaz, by ten rozpuścił oddział do domu. Major nie zrażony jakimś nieznanym mu człowiekiem polecił swemu podwłanemu odpisać na ów rozkaz ... pocałuj mnie w d... No, to tak nawiasem, jakeś podobieństwo sytuacyjne.
A swoją drogą, to major Hubal przeszedł do historii nie tylko jako wielka legenda, natomiast o tym drugim panu historia jakoś milczy. Trzeba przyznać, iz Pan Bóg nierychliwy, ale sprawiedliwy.

Col z Bobrów.

Tego pana przywiózł w teczce Zbigniew "komandos" Bujak, ostatni ojciec chrzestny GUC 8) . Może przedtem w schronisku dla zwierząt robił :roll:

demokracja

a ja myślałem , że demokracja to świętość , a z tych słów powiało mi Komuną !!!!
Kod:
[size=18][/size][color=red][/color]Ja staram sie z Panstwem współpracowac w sposób otwarty i komunikatywny. Kierowac ta 
instytucja w stylu powiedziałbym demokratycznym. Ale w sytuacji, kiedy mamy do czynienia 
z kryzysem, to demokracje zawiesza sie na kołku.

PAN DYREKTOR MOŻE POPROSIĆ ZUS O KONTROLĘ ALE WYSTAWIONĄ FAKTURĘ NIECH POKRYJE Z WŁASNEJ KIESZENI.

jest takie przysłowie: " na pochyłe drzewo i koza wyskoczy"...to my, rozbici wewnętrznie, no bo jak nazwać środowisko zawodowe, w którym jest 20 związków zawodowych? czyż nie jesteśmy pochyłym drzewem?

" Demokracja na kołki".... ze tak jest w stanach kryzysowych nikt nie ma chyba wątpliwośći. faktem jest że skutecznie zaznaczyliśmy swoją obecność ...i dobrze. Nie jest dobrze natomiast jak ktos publicznie takie rzeczy głosi....pomimo że osobiściprzyznaje racje.
Co innego wykastrować gwałciciela a co innego to rozgłaszać....

inspektor celny napisał:
jest takie przysłowie: " na pochyłe drzewo i koza wyskoczy"...to my, rozbici wewnętrznie, no bo jak nazwać środowisko zawodowe, w którym jest 20 związków zawodowych? czyż nie jesteśmy pochyłym drzewem?
można też powiedzieć, że na pochyłe drzewo to i Salomon nie naleje :D , więc może pomyślmy o tym co zaproponował Sławek w temacie tworzenia nowego ZZ i postawmy to drzewo do pionu.

kto to chciał aby w/cytowanego pana dyrktora nie było w Szczecinie?
teraz jest w Warszawie 8)
nie wiem czy to lepiej .......

Back
Do góry