Spotkanie z ZZ Celnicy PL w Przemyślu, Korczowej i Medyce

Foromowicze gola i kimicic proszeni są o unikanie wpisów atakujących inne osoby, na podstawie których można zidentyfikować osobę. Po co takie wpisy? Opisujcie problem, bez ataków personalnych. Tego typu wpisy naruszają regulamin i mogą naruszać prawo, dlatego zmuszony jestem je usuwać bądź edytować. Nie mogę dopuścić do zamknięcia forum, a przez takie wpisy możecie do tego doprowadzić. Proszę Was o zmianę stylu pisania. Miałem już dwie interwencje na ten temat i nie mogę pozwolić na dalsze wpisy tego typu.

sory nerwy mnie ponosły,ale to wszystko prawda ..niestety

Do Pana Przewodniczącego!

Gdzie najszybciej faja znika?
Wszyscy wiedzą to Medyka!
Gdzie celnicy są w panice?
wszyscy wiedzą na Medyce!
A skąd CEBOś ma wyniki?
Wszyscy wiedzą , że z Medyki!
Kto za dons weźmie bonus?
Wszyscy wiedzą, że to konus!

Czy na Medyce nie chodziło o ułatwienie przemytu????? Byłem tam i w Przemyślu, rozmawiałem z ludźmi i warto podyskutować o takiej na razie hipotezie. Wątpię jednak, aby w RP ktokolwiek chciał zbadać kiedykolwiek taki wątek.
Co Wy o tym sądzicie?
Chodzi mi o pozbycie się z przejścia prawie całej doświadczonej kadry. Podkreślam, że to jest tylko hipoteza, którą powinien zbadać nie tylko SSC.

Myślę ,że jest to bardziej prozaiczna sprawa , wiele na ten temat mówić szkoda ze mnie nie było na spotkaniu pana z celnikami w przemyslu, bardzo szkoda, wydaje mi się że to zwykła głupota, kampania wyborcza , brak rozwagi i doświadczenia tych którzy tak to rozegrali mam na mysli ówczesnego dyr i prokuratora /młodzi ludzie i wierza w plotki/.Trzeba by porównać statystyki przed aresztowaniami i i wtrakcie aresztowań czy wzrosły wpływy z przejcia granicznego w medyce itp,może to by dało jakąś odpowiedź.Jest bardzo prawdopodobne że tak.

zgadzam się z Toba w zupełności ,kto przyszedł na oddzial nowy zaraz był zapodany do służb spec.,ja dowiedziałem się przez przypadek ,bo mi motorkowcy pwiedzieli ,że przepytywano ich za szlabanem o kilka osób ,jak one wygladaja .....
No popatrz Gola, widze po Waszych wpisach ze to na Medyce szersza praktyka była, mnie z kolei motorkowcy kilka razy doniesli ze sie o mnie goscie z SG wypytuja ....dziwne ... bardzo dziwne .... strach sie bac :cool:

sg

sg kryje w ten sposób swoje rozległe interesy ,kryjąc siebie i wierchuszke ,którego operacyjnego z sg zamknieto w Polsce? żadnego ,żony nigdy nie pracowały i nie pracują 3,4 nawet 5 dzieci ,przyzwite auto ,m-e, i dom w budowie lub wykończony .Nie jest to dziwne ,popatrz ile w Przemyslu jest turków ,ormian ,kazachów ktoś ich wpuścił

Poczytaj już jest protokół, uważam że znakomity, wiernie oddający rzeczywistość.

brawo

Panławku brawo za pismo do MF,w końcu znaleźli się ludzie na odpowiednim poziomie w SC,szkoda ,że to tylko resztki.GRATULACJE

Panie dyrektorze IC Przemyśl!!!!!Dam Panu radę , Sylwka na pysk a za niego kogoś kto nigdy nie stał na pasie, zobaczy Pan poprawę w ciągu tygodnia!

brawo ,brawo, brawo tylko ten pan Dyrektor jest z tej samej szajki co poprzedni ,który SSmianował kierownikiem oc ,dopóki PSL rodzimapartia SS ,której glówny bohater zawdzięcza awans społeczny i karierę jest w koalicji rządzacej

Dlatego, każdy kto dostał przeniesienie na Medykę, myśli najpierw o zwolnieniu lekarskim.Medyka będzie ciągle monitorowana i opisywana w mediach.Będą tam przyjeżdżać ludzie rzecznika praw obywatelskich i innych instytucji, którzy ukrytymi kamerami będą udowadniać jakie to jest bagno!Skoro dyrekcja tak lubi SS będzie się z tego tłumaczyć, nie chcą go zmienić to będziemy udowadniać jego brak kompetencji i działania na szkodę oraz stwarzanie możliwości przemytu poprzez złe zarządzanie.Zainteresuje się w tym w końcu Bruksela.

ok ,dlaczego przełożeni prokuratora który bez przygotowania merytorycznego ,bez możliwości porozumienia z adwokatem niemoznością poinformowania rodzin ,gdzie ich najblizszych wywoża do aresztów,nikt go nie weźmie do odpowiedzialności przed przełozonymi?Wszyscy prokuratorzy ogłuchli i oślepli? to jest skandal swiatowy!!!!!Zobaczymy kiedy ,będą konfrontacje,i sporzadzane akty oskarzenia?CZEKAM PANIE PROKURATORZE Z NIECIERPLIOWSCIĄ I NA TE "DOWODY" FUNTA KŁAKÓW WARTE czytaj. zeznania osób ,na które sa materiały dowodowe,chyba jest tych osób 5 sztuk,a reszta małpy w zoo? za statystów robią i nikt im za to nie płaci.....zobaczymy

I Krzyczał Brać Jak Do Psów ,a Oni Brali Niewinnych Ludzi Pomówionych Przez Kolegów,którzy Mówili Po Co Tobie Ma Być Lepiej Niż Mi-teraz Celni Pójdą Czwórkami Do Nieba Jak Baranki.prokurator Tylko Jak Mówił,,odbierał Transport"kurcze Jak W Oświęcimiu.

ta prokuratorska marność nad marościami ma pierta i ogień przy d...e ,bo ludzie nagminnie odwiłują zeznania bo wiedza jaka wyrzadzili ludziom krzywdę,to się tak przestraszył ,ze wyrzuca ludzi i mówi ,ze nie ma czasu.Spokojnie koledzy nie ma się czego bać , umówić się na termi trzeba ,a jak wyrzuci szef prokuratury chętnie przyjmuje pisemne skargi na pana J,a zeznania swobodnie można odwołać na pierwszej rozprawie powołując się na powyższe zachowanie ,opisane w skardze.POWODZENIA

on po drodze narobil tyle błędów w postepowaniu ,że za to mapostępowanie dyscyplinarne ,co wiecej zdaje sobie sprawę ,że jeśli ludzie masowo wycofają zeznania to sprawa z całym impetem odwraca sie przeciwko niemu z czego musi się gęsto tłumaczyć i kuchcinski juz nic nie pomoże ,bo i jemu za chwilę zabiorą immunitet

przeczytałem protokół...wszystko to prawda oby rządzący chcieli tę prawdę poznać...a w to już nie wierzę...jak w to...........cyt."[FONT=&quot]Posiadane sygnały o nieprawidłowościach w tym zakresie zweryfikowaliśmy osobiście jako stan faktyczny co mamy nadzieję będzie stanowić podstawę do analiz na poziomie MF i wyciągnięcie konsekwencji służbowych wobec odpowiedzialnych za stan kadrowy osób zarządzających w IC.".....jak sięgnę pamięcią, nikt z decydentów nigdy nie poniósł jakiejkolwiek odpowiedzialności ! [/FONT]

Back
Do góry