G
Guest
Gość
ja cie do protestu nie namawiam.
Pytam tylko czy masz pewnosc ze dostaniesz to o co walczymy?
Pytam tylko czy masz pewnosc ze dostaniesz to o co walczymy?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Dorohuski napisał:Jak nie można wierzyć premierowi, to komu ??
dorohuski napisał:Dziwię się osobom, ktore byly na spotkaniu, że proponuja dalszy protest. Nie wyczuwacie, delikatnej granicy ?? Przecież powiedział Dominik, że nie będzie już wtorków
Dorohuski napisał:Ja mam akt mianowania . Ty chyba nie jesteś celnikiem
hhhhrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.......................................... śpimy wszyscy gościuDorohusk napisał:Pan Sławek być może jest fajny - ale to my fc z Dorohuska zaczęliśmy troche trmu w sposób poważny te całą "drakę" i to my, nie Sławek S. decydujemy o swoich stanowiskach pracy - dajemy przykład dobrej woli i gest w strone kierowców.
też z dorohuska napisał:ta wiadomość mówi o wszystkim:
gosc
Gość
PostWysłany: Pon Sty 28, 2008 11:00 pm Temat postu:
Opis: Odpowiedz z cytatem
spokojnie nie wraca cały oddział i nie będzie pełnej obsady na stanowiskach, jedynie pojedyncze osoby pokaża gest dobrej woli i wiem, że zaraz mnie tutaj na tym forum zlinczujecie, ale my nie pod naciskiem SSC , czy pana dyrektora, ale po rozmowach między sobą zdecydowaliśmy, że wróci ten kto uzna to za słuszne wg,jego własnej opini. Będą to moze 2-3 osoby i tyle.Więc totalnego najazdu wsparcia nie będzie, o jakim mówią media nie będzie, proszę byc spokojnym. Znamy sie między soba i wiemy, że ludzie sie tak łatwo nie poddadzą, bo uznaliśmu, iz jutrzejsze rozmowy w MM naszych przedstawicieli będą kluczowe, a tego media nie przekazują. Uzgodnilismy również wspólnie, ze jesli będzie potrzebna pomoc to napewno pomogą nam f.c SG, którzy będą na kanałach rewizyjnych, wraz z naszymi ludzmi, aby troche nas odciążyć po zakonczonym proteście.
WSZYSCY CZEKAMY NA ROZWIĄZANIE PROBLEMU I JUTRZEJSZE NEGOCJACJE NASZYCH KOLEGÓW W MF,KTÓRE SIE ODBĘDZIE WRAZ Z SSC. OD ICH WYNIKÓW ZALEŻY CZY POWRÓCIMY W PEŁNYM SKŁADZIE DO PRACY I ZAK.SPÓR. PROSZE WIĘĆ ABY NIE WIESZAĆ TERAZ PSÓW NA F.C.KTÓRZY ZECHCĄ WYKAZAĆ ODROBINĘ DOBREJ WOLI, BO TO NAM NAPEWNO NIE ZASZKODZI, GDYZ ZBYT MAŁA LICZNA OSÓB ZADEKLAROWAŁA POWRÓT BEZ ZNAKU OD LUDZI ZE ZZ, CZEKAJĄCYCH NA JUTRZEJSZE ROZMOWY.
Powrót do góry