Skarbowcy nie poparli KAS, a jedynie niektóre ZZ. Nawiasem mówiąc u Nas też były takie, dlatego m.in. dzisiaj są niektórzy na stanowiskach. Także przed wejściem KAS próbowałem z ZZ skarbowości podjąć działania. Nie udało się. Przyznam, że była to dziwna współpraca, trudny kontakt, etc., dlatego obecnie stawiam na ruch oddolny. ZZ mogą się przyłączyć, zostali wszyscy zaproszeni. Jeżeli nie zechcą to trudno. Nasze ZZ też byli na spotkaniu, ale przedstawili się jako lokalne ZZ i wyszli z sali w trakcie spotkania. W skarbowości ZZ zrzeszają tylko, może 12-15% ogółu dawnej AP i UKS, więc nie ma co płakać za ZZ. Gdy nie podejmą obecnie działań to wtedy nawet te 12-15% będzie się kurczyć. Wybór należy do ZZ skarbowości co zrobią.
Jak była ta słynna spartakiada, to były baleriny, ale było też buczenie podczas wystąpienia Szefa KAS. Kto buczał? Skarbowcy przecież, bo celników tam nie było. Spróbujmy obudzić, rozruszać dawną AP wraz z tymi skarbowcami, którzy są po stronie tych buczących, tych odważnych, tych co chcą działać. Jeśli to nam się uda, to będzie potężna siła, z którą będzie musiał się liczyć każdy Rząd.
Tylko 1 jeden silny związek może coś zrobić reszta to ściema. Ci Ludwińscy Jacki Basię i caĺa reszta to jest po prostu lipa. Czy członkowie tych związków federacji i zrzeszeń tego nie widzą ??? Tak to jest mój pezpardonowy atak ale na litość Boską .. dla jasności jestem Alokersem A federacja i zrżeszenie tak mnie jak i wielu funków po prostu sprzedała w zamian za taborety.
.