Spec od wfu znowu nas roluje

fisher

Nowy użytkownik
Punkty reakcji
0
Emocje już opadły ale Pan rt

Ostatnia edycja:
Emocje już opadły ale Pan Torenc znowu pokazał że ma gdzieś pracowników przy okazji awansów.Jego kryteria awansowania to jeden pic na wodę.Czy naprawdę uważa ludzi za debili ze nie widzą jego kolesiostwa nepotyzmu.Tkm to hasło jest nadal aktualne w Naszej Izbie.Dopóki ten pan sprawuje tą funkcje nie liczcie że będzie cokolwiek dobrego w tej Izbie.Zresztą sami wiecie jak jest.
Dwa lata rządów pana Torenca to jedno wielkie nieporozumienie wielka ściema towarzyska.Wielkie promowanie swoich kolegów z podwórka.

Nareszcie,ktoś odważny,ja nie mam tu żle ale widzę co się dzieje,ludzie nie "swoi" to dla niego śmieci.Wiemy,że można coś zrobić ,ale trzeba nam jeszcze wiecej odwagi i ludzie, kogo my się boimy,to tak na serio Mały Człowiek,ale troszkę zapomniał,że to nie jego prywatny folwark.

Tak sporo się zmieniło 30 zl brutto.... żal i wstyd

trzydzieści złotych dla plebsu, około sto pięćdziesiąt dla "ciągnacych robotę".
stwierdziliśmy, że jezeli tak dobrze ciągną:D, to nie wolno im przeszkadzać.

Ciągnący

A im po co jak im mało to mogą dorobić sobie jako ssaki leśne, w okolicach Wyszkowa Bułgarki odstąpią im kawałek polanki.;-)))

Więcej biedron w związkach a mamy dobrobyt

Tak mnie się wydaje im więcej nakropkowanych - patrz naznaczonych tym odważniejsze decyzje

Naga prawda

Cholera każdy pisze o Olsztynku o Naczelniku o innychanomaliach no i co z tego dalej

To co zwykle skoro ja nie ciągne roboty hehe czy zaczynam się op......ać

Back
Do góry