SŁAWOMIR SIWY I PREDSTAWICIELE Z PRZEJŚĆ WSCH.

Re: [color=red]SŁAWOMIR SIWY I PREDSTAWICIELE Z PRZEJŚĆ WSCH

myszkin napisał:
Anonymous napisał:
Tylko te osoby powinny nas reprezentować podczas naszego protestu.

Dorohusk i Chelm wybraly 2 przedstawicieli juz w czwartek.ewentualny kontakt z nimi pod telefonem 082-565-69-00(w pon.) prosic o rozmowe z przedst ZZ (mamy do niej zaufanie).Liczymy na ciebie Aniu :D

myszkin nie wiesz co mowisz....uwierz mi

wszyscy są za tym aby razem się dogadać, stworzyc silną grupę i negocjować. Po wszystkim możecie się dogadywać ile chcecie.

dlaczego związków nie ma dzisiaj w warszawie-one nie chcą rozwiązac problemu-co ja jestem patyk ze mam wiecznie protestowac-nie ma mnie kto reprezentowac-k-wa rozmawiac rozmawiac a nie tylko pisac strajkujemy,protest,podniecamy się tam 90% brak tam 80 i co z tego-rząd chce gadac związki chcą gadac ale przez telefon media może gołebie zatrudnimy-przecież to jest paranoja-czy wy nie widzicie ze z naszego protestu smolińska fołta i sławek siwy robią sobie jaja-to nie jest sztuka mediacji-ja nie będę załatwial lewego zwolnienia,a UZ już się skończył-był piątek sobota jest niedziela a oni udzielają tylko wywiadów-dlaczego nie ma ich w warszawie

dajcie Mu spokój, też ma pewnie rodzinę i chce czasem żonke po tyłku poklepać, pójść z dzieciakami na spacer a nie tylko forum i forum! jest przecież niedziela.

Niestety widze, że nic z naszego wysiłku nie wynika, umiemy się tylko kłócić. Zrobiliście z tego forum koncert życzeń. Szkoda, była taka szansa. Smutne :cry:

pepe napisał:
dajcie Mu spokój, też ma pewnie rodzinę i chce czasem żonke po tyłku poklepać, pójść z dzieciakami na spacer a nie tylko forum i forum! jest przecież niedziela.
ale ważna niedziela, a ludzie go potrzebują, jeszcze nie jedna niedziela na niego czego dla rodziny, a teraz musi nam i sobie pomóc!!!!!!!!!

ludzie zaczynają się łamać.Trzeba szybko uzgodnić reprezentantów na poniedziałek,aby rozpoczęli rozmowy już na poważnie.I skończyć już z kłótniami.Nasze postulaty są jasne.4 pkt do spełnienia.Jeżeli szybko czegoś nie zrobimy to rzeczywiście nas rozgonią a wystarczy groźba wyrzucenia z pracy i -nie oszukujmy się-większość wróci do pracy.Dlatego potrzebna jest szybka konsolidacja.

olo 3 napisał:
do warszawy związkowcy gadac przekazywac komunikat do celników od piątku nic nie zrobiliście-NIC-pokazujecie się tylko w mediach dezinformując społeczeństwo bo każdy z was uzurpuje sobie prawo do jedynego reprezentanta-k-wa ludzie my już nie ma mamy sił i w głowach nam się myli o co chodzi-gdzie mediacja-media ,społeczeństwo nas znienawidzą-zachowujemy się jak barany prowadzone na rzeź-na początku adrenalina,późniek dołączył zachód,północ,południe ale przeszedł czas na rozmowy a was k-wa tam nie ma oco chodzi-lubię swoją pracę i chcę do niej wrócic-ludzie są skołowani-ja nie wiem co ja mam robic-

masz racje kolego, ja też chciałabym wiedziec co mają do powiedzenia nasze Zz i powołani od nas f.c, o co chodzi, DLACZEGO NIKT NIE INFORMUJE F.C. CO SIE DZIEJE I JAKIE SA DALSZE PLANY!!!!!!!!!!!!!!!!JESTEM OBURZONA, BO od nas to się zaczęło, a jesteśmy pozbawieni relacji. NIE TAK POWINNO BYĆ, PODKŁADAMY SWOJE DUPY, A NIE TRAKTUJE SIE NAS SERIO!!!!!!!!!

Nikt się nie łamie. Nie jesteśmy bandą idiotów łatwą do zmanipulowania. Znamy sztuczki rządu i techniki manipulowania. To Ministerstwo jest pod ścianą i ma nóż na gardle. My spokojnie wracamy... ale do zdrowia i to zajmie jeszcze przynajmniej kilka dni ;)

z dorohuska napisał:
olo 3 napisał:
do warszawy związkowcy gadac przekazywac komunikat do celników od piątku nic nie zrobiliście-NIC-pokazujecie się tylko w mediach dezinformując społeczeństwo bo każdy z was uzurpuje sobie prawo do jedynego reprezentanta-k-wa ludzie my już nie ma mamy sił i w głowach nam się myli o co chodzi-gdzie mediacja-media ,społeczeństwo nas znienawidzą-zachowujemy się jak barany prowadzone na rzeź-na początku adrenalina,późniek dołączył zachód,północ,południe ale przeszedł czas na rozmowy a was k-wa tam nie ma oco chodzi-lubię swoją pracę i chcę do niej wrócic-ludzie są skołowani-ja nie wiem co ja mam robic-

masz racje kolego, ja też chciałabym wiedziec co mają do powiedzenia nasze Zz i powołani od nas f.c, o co chodzi, DLACZEGO NIKT NIE INFORMUJE F.C. CO SIE DZIEJE I JAKIE SA DALSZE PLANY!!!!!!!!!!!!!!!!JESTEM OBURZONA, BO od nas to się zaczęło, a jesteśmy pozbawieni relacji. NIE TAK POWINNO BYĆ, PODKŁADAMY SWOJE DUPY, A NIE TRAKTUJE SIE NAS SERIO!!!!!!!!!

ma rację kolega !
za chwilę stracimy wszystko, bo nikt nie wie kto nas reprezentuje i czy jesteśmy gotowi do rozmów.
Trzeba dać jasny sygnał i celnym i rządowi o społeczeństwie nie zapominając.
Negocjujmy a nie okopujmy się. W końcu nasi dzielni pękną !!!

Nie dajcie sie manipulować. Jak będzie nas ktos reprezentował, to będą mieli wpływ na wszystkich porzsez reprezentantów. Nie jest to wcale potrzebe. Niech rząd coś robi a my bedziemy mu patrzec na ręce. Jak zrobi to wrócimy do pracy. A ty Olo nie jesteś dorym człowiekiem bo przeklinasz. Nie słuchajcie prostaka. Olo zmień sie nie marnuj zycia.

Podejmując rozmowy z MF proponuję złożyć postulat dania możliwości zamiany wziętych UŻ na zwykłe dni urlopowe -
pozwoli to sprawdzić szczerość intencji wywiązania się MF z przyjętych postulatów a nam umożliwi zachować jedyną ,, broń''
w przypadku ich niespełnienia.

Na rozmowy proponuję zaprosić w charakterze obserwatora przedstawiciela Unii Europejskiej z Przedstawicielstwa
w Warszawie, wszak po części jesteśmy funkcjonariuszami Unii i pilnujemy także jej interesów.

Back
Do góry