G
Guest
Gość
Zadnych obcych. Nie ten ma cos do powiedzenia co duzo mówi tylko ten co duzo mysli
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
myszkin napisał:Anonymous napisał:Tylko te osoby powinny nas reprezentować podczas naszego protestu.
Dorohusk i Chelm wybraly 2 przedstawicieli juz w czwartek.ewentualny kontakt z nimi pod telefonem 082-565-69-00(w pon.) prosic o rozmowe z przedst ZZ (mamy do niej zaufanie).Liczymy na ciebie Aniu
ale ważna niedziela, a ludzie go potrzebują, jeszcze nie jedna niedziela na niego czego dla rodziny, a teraz musi nam i sobie pomóc!!!!!!!!!pepe napisał:dajcie Mu spokój, też ma pewnie rodzinę i chce czasem żonke po tyłku poklepać, pójść z dzieciakami na spacer a nie tylko forum i forum! jest przecież niedziela.
Anonymous napisał:lub tel. 668-438-041 telefon do siwego
z dorohuska napisał:olo 3 napisał:
do warszawy związkowcy gadac przekazywac komunikat do celników od piątku nic nie zrobiliście-NIC-pokazujecie się tylko w mediach dezinformując społeczeństwo bo każdy z was uzurpuje sobie prawo do jedynego reprezentanta-k-wa ludzie my już nie ma mamy sił i w głowach nam się myli o co chodzi-gdzie mediacja-media ,społeczeństwo nas znienawidzą-zachowujemy się jak barany prowadzone na rzeź-na początku adrenalina,późniek dołączył zachód,północ,południe ale przeszedł czas na rozmowy a was k-wa tam nie ma oco chodzi-lubię swoją pracę i chcę do niej wrócic-ludzie są skołowani-ja nie wiem co ja mam robic-
masz racje kolego, ja też chciałabym wiedziec co mają do powiedzenia nasze Zz i powołani od nas f.c, o co chodzi, DLACZEGO NIKT NIE INFORMUJE F.C. CO SIE DZIEJE I JAKIE SA DALSZE PLANY!!!!!!!!!!!!!!!!JESTEM OBURZONA, BO od nas to się zaczęło, a jesteśmy pozbawieni relacji. NIE TAK POWINNO BYĆ, PODKŁADAMY SWOJE DUPY, A NIE TRAKTUJE SIE NAS SERIO!!!!!!!!!