SŁAWOMIR SIWY I PREDSTAWICIELE Z PRZEJŚĆ WSCH.

Re: [color=red]SŁAWOMIR SIWY I PREDSTAWICIELE Z PRZEJŚĆ WSCH

Anonymous napisał:
Tylko te osoby powinny nas reprezentować podczas naszego protestu.

Dorohusk i Chelm wybraly 2 przedstawicieli juz w czwartek.ewentualny kontakt z nimi pod telefonem 082-565-69-00(w pon.) prosic o rozmowe z przedst ZZ (mamy do niej zaufanie).Liczymy na ciebie Aniu :D

Co ci ludzie z tego Porozumienia B. pier.....!!!! Robią nam pod górę!!! Na początku nie przyznawali się do naszego przedsięwzięcia, a teraz mówią w każdej tv i radio, ze to ich protest!!! Ich protest ograniczył się do wywieszenia flag i szmat z hasłami. My chcemy rozmawiać z Premierem a oni nie. To wprowadza tylko dezorganizację. Trzeba coś z tym zrobić. No i jeszcze Ci skarbowcy, zgadzają się na wszystko co im rzucą pod nogi - żenada!!!
Może ktoś uświadomi, media i stroną rządową, że Tylko Świwy ma nasz mandat.

Przed chwilą wypowiadał się na tvn24 na żywo (telefonicznie) Pan Marek z Białegostoku jako przedstawiciel Porozumienia Białostockiego. Bardzo dobra wypowiedz- protest trwa, a rząd nie chciał rozmawiać z gwarancjami realizacji postulatów. Ci co coś tam podpisali nie mieli do tego żadnego upoważnienia i nie wiadomo kogo reprezentują.

Anonymous napisał:
Przed chwilą wypowiadał się na tvn24 na żywo (telefonicznie) Pan Marek z Białegostoku jako przedstawiciel Porozumienia Białostockiego. Bardzo dobra wypowiedz- protest trwa, a rząd nie chciał rozmawiać z gwarancjami realizacji postulatów. Ci co coś tam podpisali nie mieli do tego żadnego upoważnienia i nie wiadomo kogo reprezentują.
MOŻE ZE SKARBOWCAMI PODPISALI POROZUMIENIE

Uważam, że powinny to być wspólne rozmowy z Porozumieniem Białostockim!! Będzie większa siła przebicia- a oni przeszli już procedurę sporów zbiorowych z Dyr.IC. Nikt nie zarzuci, że protest jest niezgodny z prawem.

SŁAWEK RZĄDAJ NATYCHMIASTOWEGO WSTRZYMANIA ZWOLNIEŃ Z MOCY ART.25 UST.1PKT8A I 8B. PRZYWRÓCENIA ZWOLNIONYCH Z W/W ART. DO SLUŻBY W TRYBIE NATYCHMIASTOWYM NP.W TRYB ZAWIESZENIA (W SZCZEGOLNYCH PRZYPADKACH) ZWROTU WYNAGRODZEŃ ZA OKRES POZOSTAWANIA POZA SŁUŻBĄ, PODWYSZKI WYNAGRODZEŃ W REALNEJ WYSOKOŚCI , EMERYTUR PO 15 LATACH SŁ€ŻBY FUNKCJONARIUSZY ZATRUDNIONYCH NP. PO ROKU 1989

Anonymous napisał:
SŁAWEK RZĄDAJ NATYCHMIASTOWEGO WSTRZYMANIA ZWOLNIEŃ Z MOCY ART.25 UST.1PKT8A I 8B. PRZYWRÓCENIA ZWOLNIONYCH Z W/W ART. DO SLUŻBY W TRYBIE NATYCHMIASTOWYM NP.W TRYB ZAWIESZENIA (W SZCZEGOLNYCH PRZYPADKACH) ZWROTU WYNAGRODZEŃ ZA OKRES POZOSTAWANIA POZA SŁUŻBĄ, PODWYSZKI WYNAGRODZEŃ W REALNEJ WYSOKOŚCI , EMERYTUR PO 15 LATACH SŁ€ŻBY FUNKCJONARIUSZY ZATRUDNIONYCH NP. PO ROKU 1989

weź coś na gorączkę

Dopóki ustawa działa nawet Św. Piotr nie może natychmiast wstrzymać zwolnień. Trzeba ją zmienić jak najszybciej i to jest do załatwienia, ale nie bądź dzieckiem, nie da się tego zrobić z poniedziałku na wtorek.

wiecie co..?? jesli to prawda co mowia w TV to ja bym za was wszystkich sie wzial i to ostro..pozwalnial w pizdu, ja mieszkam kilkanascie lat w usa i nawet tutaj niekt by sie nie wazyl zeby starac sie o taka podwyzke, wiedzieli by ze nie dostana i koniec idioci z was niezli

Ludzie z Porozumienie Białostockiego- myślę o 2 fc z Izby Celnej W Białej Podlaskiej: Marku Pińkowskim i Michale Zającu, chcieliby aby z UC protestujących wybrano po 2 delegatów na rozmowy w Warszawie.
Czekają na telefony od Was aby w celu ustalenia terminu rozmów i liczby osób chcących udać się wraz z nimi.
Apeluję o to bo nie możemy oddać naszej przyszłości w ręce skarbowców i ludzi nie reprezentujących naszych interesów. Jeżeli nie macie kontaktu z tymi ludźmi mogę podać telefony kontaktowe.

Małe ,ale istotne sprostowanie.W rozmowach brała udział delegacja Federacji Zw.zawodowych.My wstąpiliśmy w spory zbiorowe z naszymi dyrektorami i w piątek na znak solidaryzmu i poparcia byliśmy na urlopach na żądanie ,to samo zresztą mamy zamiar zrobić jutro. Chcemy rozmawiać z przedstawicielami izb wschodnich!!!

kto nas będzie reprezentował? jestem bardzo ciekawy gdyż to mnie bezpośrednio dotyczy, siedzę na l4 i nie mam kontaktu z większą grupą kolegów, dajcia chociaż inicjały. domyślę się

Back
Do góry