Siwy kontra Dominik -TVN24-Po zakończeniu rozmów KONFERENCJA

Witam zollów ze wszystkich przejsc i izb celnych, ciesze sie niezmiernie że w końcu coś zaczęło się dziać w sprawie celników.
Myślę ze pamiętacie jeszcze apel który stosowaliśmy do MF i który to apel ten został olany.. Ja jako przewodniczący ludzi "wielokrotnie przekraczających granicę" mam nadzieję że w końcu coś zacznie się dziać.

Pozdrawiam i życzę wytrwałości
Bartosz J.

Wypowiada sie Smolińska ... powiedziała ze Porozumienie Białostockie nie jest po naszej stronie i ona chce prowadzić osobne rozmowy z rządem.

siwy nic nie mówi...ten przewoznik cały czas gada nie da siwemu dojsc do głosu ..!!!!!!!!!!!!!!

przez telefon gadają ze smolinską...której porozumienie zorganizowało protest na granicy!!!!!!bezczelna!!!!!!!!!!!!!!!!!ona nie chciała protestu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ona mówiła zeby spokojnie i powoli i bedzie gadac...co za bezczelna baba!!!!!!!!!!

ZOBACZCIE CHLOPAKI firmy już prawie leża. Smutne to jest ale wygramy w poniedzialek i pomożemy TIRowcom.

ALE NIE USTĘPUJEMY
+ 1500 Zł
+ emerytury mundurowe
+ zapisy 25 i 26 do wymazania
+ ochrona prawna jak policji

Anonymous napisał:
Nie ma dominika..........jest tylko Siwy i jakis podniecony przewoznik.........
Pełen szacunek, nie podniecony przewoźnik lecz pan Frasyniuk - legenda prawdziwej Solidarności, po za tym mówi naprawdę z sensem, rozumie naszą determinację i wkurza go ,że rząd olewa problem

Wytrzymajmy do wtorku a wtedy przewoxnicy i firmy rozalą tych z MFu !!!!!!!!!!!!!!! Zobaczycie we wtoerk pójda na ustępstwa!!!!!!!

uważam że powiinnismy sie skontaktować z p.Frasyniukiem(ten potrafi sie wypowiadać w obroonie interesów sojej grupy zawodoweJ!!!)

Myślę że Siwy już dzisiaj dobrze się z MF dogada ... przeciez powiedzieli że rozmówcy z MF pojechali do premiera uzgodnic jakie mogą dać nam obietnice.

Back
Do góry