B
bałwan
Gość
Myslę że zmiany w ustawie o SC te które proponują w projekcie są załatwione , zmusić ich do wyrażnego zapisu o emeryturach mundurowych i niech dorzucą jeszcze 200 w tym roku i ok a reszta w następnych latach
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Anonymous napisał:Fołta po poprzednim walnym jest nikim w Radzie Federacji!!! Nie wiecie tego. Nie ma prawa się wypowiadać!
Anonymous napisał:FOłTA-SIWY DZWONIć DO SIEBIE NATYCHMIAST
olo 3 napisał:do warszawy związkowcy gadac przekazywac komunikat do celników od piątku nic nie zrobiliście-NIC-pokazujecie się tylko w mediach dezinformując społeczeństwo bo każdy z was uzurpuje sobie prawo do jedynego reprezentanta-k-wa ludzie my już nie ma mamy sił i w głowach nam się myli o co chodzi-gdzie mediacja-media ,społeczeństwo nas znienawidzą-zachowujemy się jak barany prowadzone na rzeź-na początku adrenalina,późniek dołączył zachód,północ,południe ale przeszedł czas na rozmowy a was k-wa tam nie ma oco chodzi-lubię swoją pracę i chcę do niej wrócic-ludzie są skołowani-ja nie wiem co ja mam robic-
masz racje kolego, ja też chciałabym wiedziec co mają do powiedzenia nasze Zz i powołani od nas f.c, o co chodzi, DLACZEGO NIKT NIE INFORMUJE F.C. CO SIE DZIEJE I JAKIE SA DALSZE PLANY!!!!!!!!!!!!!!!!JESTEM OBURZONA, BO od nas to się zaczęło, a jesteśmy pozbawieni relacji. NIE TAK POWINNO BYĆ, PODKŁADAMY SWOJE DUPY, A NIE TRAKTUJE SIE NAS SERIO!!!!!!!!!olo 3 napisał:do warszawy związkowcy gadac przekazywac komunikat do celników od piątku nic nie zrobiliście-NIC-pokazujecie się tylko w mediach dezinformując społeczeństwo bo każdy z was uzurpuje sobie prawo do jedynego reprezentanta-k-wa ludzie my już nie ma mamy sił i w głowach nam się myli o co chodzi-gdzie mediacja-media ,społeczeństwo nas znienawidzą-zachowujemy się jak barany prowadzone na rzeź-na początku adrenalina,późniek dołączył zachód,północ,południe ale przeszedł czas na rozmowy a was k-wa tam nie ma oco chodzi-lubię swoją pracę i chcę do niej wrócic-ludzie są skołowani-ja nie wiem co ja mam robic-