SIWY - FOŁTA - Dogadajcie się !!!

Myslę że zmiany w ustawie o SC te które proponują w projekcie są załatwione , zmusić ich do wyrażnego zapisu o emeryturach mundurowych i niech dorzucą jeszcze 200 w tym roku i ok a reszta w następnych latach

Anonymous napisał:
Fołta po poprzednim walnym jest nikim w Radzie Federacji!!! Nie wiecie tego. Nie ma prawa się wypowiadać!

Fołta i Siwy nie mogli się dogadać przez wiele lat będąc w Radzie Federacji a myślicie że teraz się dogadają. Obojez tego powodu wylecieli z władz Federacji.

Dzwońcie do Iwony i Sławka.Nie muszą się koczać ale niech razem coś zrobią dla nas.W przeciwnym razie ani Iwony ani Sławka nie będzie.Pozostanie po nich tylko złe wspomnienie.

Anonymous napisał:
FOłTA-SIWY DZWONIć DO SIEBIE NATYCHMIAST

Nie jest to takie proste , Fołta należy do osób karierowiczów, kiedy straciła funkcje na lotnisku K-Ów Balice szczekała szczekała az sobie wywalczyła SKC , ona tylko bedzie ciagnąc pod siebie, cały KW w Krakowie ma pod soba
Jasnie Panujacy Piotrus nie sprzeciwi sie Władczyni , wiec sami widzicie nie dogadaja sie , chodzi o władze , i kase , ona musi byc zawsze na topie o niej musi sie mówić i to głośno n

DOGADAJCIE SIĘ MIĘDZY SOBĄ. USTALCIE WSPÓLNE STANOWISKO I DO DZIEŁA!!!!!!! SCHOWAJCIE WSZELKIE ANIMOZJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
INACZEJ RZAD POWIE, ŻE NIE MA Z KIM ROZMAWIAĆ I NA TYM SIĘ SKOŃCZY, CZY WARTO CAŁĄ TĄ AKCJĘ ZAPRZEPAŚCIĆ!!! NIGDY WCZEŚNIEJ NIE MIELIŚCIE TAKIEGO POPARCIA WSRÓD FUNKCJONARIUSZY.

Panie Sławku czy jest Pan w stanie dogadać się z Panią Fołtą ?Było by to bardzo na miejscu gdybyście wypracowali wspólne stanowisko dla mediów

Re: Poparcie dla S.Siwego

Ja mam już dość! Zrobiliśmy taki zryw a rozpieprzy sie on przez brak negocjatora oraz przez brak spójności. Pamiętajcie Fołta nie Fołta, Siwy nie Siwy, jak nie będą gadać jednym głosem to jest koniec protest już w poniedziałek, zobaczycie. JUŻ ZACZYNAJĄ SIĘ Z NAS ŚMIAĆ :(

Panie Sławku!!! Prosimy o informacje CO ZAMIERZACIE DALEJ ZROBIĆ? Czy jest jakiś plan? Ufamy Panu i nie zamierzamy przerwać protestu, ale chcemy wiedzieć CZY JEST PLAN DALSZYCH DZIAŁAŃ? Proszę napisać choć pare słów.

już na innych postach apelowałemo odrzucenie Waszych waśni, teraz my Was potrzebujemy jako reprezentacji funkcjonariuszy do podpisania porozumienia, POROZUMIENIA a nie komunikatu, z nami czyli ogółem (przepraszam za określenie - szarą masą) nikt nie podpisze porozumienia, bo niby z kim ma podpisać. przypominam WAM że to był spontaniczny ruch z naszej strony nie kierowany przez żadną stronę związkową. Dlatego miejcie to na uwadze, mymożemy się wypisać z obecnych ZZ i jak ruch związkowy z 1980 r. możemy stworzyć jedn potężny ZZ celników i kim Wy wtedy będziecie. jest w naszych szeregach dużo ludzi wartościowych wide granica wschodnia. Dlatego ponawiam apel POŁĄCZCIE SIĘ!!!!!!! dla dobra całej naszej braci celnej (nawet z naszymi przełożonymi bo ich z Ustawy nie wykreślimy i przy podwyżkach im też się dostanie, dlatego panie Dyrektorze IC SZczecin proszę niestraszyć ludzi na postach IC S)

do warszawy związkowcy gadac przekazywac komunikat do celników od piątku nic nie zrobiliście-NIC-pokazujecie się tylko w mediach dezinformując społeczeństwo bo każdy z was uzurpuje sobie prawo do jedynego reprezentanta-k-wa ludzie my już nie ma mamy sił i w głowach nam się myli o co chodzi-gdzie mediacja-media ,społeczeństwo nas znienawidzą-zachowujemy się jak barany prowadzone na rzeź-na początku adrenalina,późniek dołączył zachód,północ,południe ale przeszedł czas na rozmowy a was k-wa tam nie ma oco chodzi-lubię swoją pracę i chcę do niej wrócic-ludzie są skołowani-ja nie wiem co ja mam robic-

olo 3 napisał:
do warszawy związkowcy gadac przekazywac komunikat do celników od piątku nic nie zrobiliście-NIC-pokazujecie się tylko w mediach dezinformując społeczeństwo bo każdy z was uzurpuje sobie prawo do jedynego reprezentanta-k-wa ludzie my już nie ma mamy sił i w głowach nam się myli o co chodzi-gdzie mediacja-media ,społeczeństwo nas znienawidzą-zachowujemy się jak barany prowadzone na rzeź-na początku adrenalina,późniek dołączył zachód,północ,południe ale przeszedł czas na rozmowy a was k-wa tam nie ma oco chodzi-lubię swoją pracę i chcę do niej wrócic-ludzie są skołowani-ja nie wiem co ja mam robic-

przetrzymaj jutro i zobaczymy

olo 3 napisał:
masz racje kolego, ja też chciałabym wiedziec co mają do powiedzenia nasze Zz i powołani od nas f.c, o co chodzi, DLACZEGO NIKT NIE INFORMUJE F.C. CO SIE DZIEJE I JAKIE SA DALSZE PLANY!!!!!!!!!!!!!!!!JESTEM OBURZONA, BO od nas to się zaczęło, a jesteśmy pozbawieni relacji. NIE TAK POWINNO BYĆ, PODKŁADAMY SWOJE DUPY, A NIE TRAKTUJE SIE NAS SERIO!!!!!!!!!

Panie Siwy, post ten jest na forum od 2 dni, apele o porozumienie wysyłane są nie tylko przeze mnie, jeśli ta akcja zostanie zaprzepaszczona będzie to wasza wina i historia Wam tego nie wybaczy, a brać celnicza WAS rozliczy. Związek zależny jest od członków a przy ich braku zarząd sam się nie utrzyma!!!!!!!.

Back
Do góry