Sąd nakazuje wszczęcie śledztwa w sprawie śmierci funkcjonariusza

vapvap

Nowy użytkownik
Punkty reakcji
0
Bardzo proszę wszystkich o zapoznanie się z treścią artykułu:

http://www.wiadomosci24.pl/artykul/sad_nakazuje_wszczecie_sledztwa_w_sprawie_smierci_192760.html

Ponadto dzieciom oraz żonie Markiewicza po całej tragedii, życie wcale nie stało się normalniejsze. Prokuratura jak widać dąży do umorzenia śledztwa kolejny raz zamykając drogę do ustalenia prawdy i nikt nie bierze pod uwagę, że przyczyną choroby funkcjonariusza było ciągłe narażenie na promieniowanie w OCZ Kuźnica.

Ja bym najpierw zbadał czy piszący ten artykuł nie jest narażony na ciągłe promieniowanie

Cikczo - Trzeba być niesamowicie bezczelnym bez jakiejkolwiek kultury osobistej - aby pozwalać sobie na publiczną obrazę najwyraźniej "ty" jako osoba tego pokroju, sugeruję - nie używaj pojęcia Ja bo dotyczy ono tylko ludzi.

A czym jak nie publiczną obrazą należy nazwać cytaty:
"Na marginesie warto zauważyć, że dyrektorem szpitala jest Krzysztof Teodoruk, przewodniczący klubu radnych PO w województwie podlaskim, kolega Marszałka województwa podlaskiego Jarosława D. który to otrzymał zarzuty przekroczenia uprawnień i przyjęcia obietnicy korzyści osobistej."

"Tutaj z kolei kierownik kliniki otolaryngologii pan Marek Rogowski od lat krytykowany przez wielu pacjentów"

to może tak ostrożnie z zarzucaniem komuś braku kultury capvap?

Moja propozycja to zostawić ten temat znałem Mirka , był to facet z zasadami kiedy dowiedziałem sie że zmarł byłem w prawdziwym szoku . Niech Sąd zajmie się tą sprawą i mam nadzieję że nie będę czytać nerwowych wypowiedzi...

Back
Do góry