Miś Uszatek
Aktywny użytkownik
- Punkty reakcji
- 122
……..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
na jaką literkę masz nazwisko? idzie alfabetycznie stąd pytanieChodzi Wam o nabór,ktory był ogloszony w grudniu(chyba 6.12)?
Ja mam rozmowe dopiero w piatek 9.05.
Jak dzwoniłam kolo 20 do nich to powiedzieli ze rozmowy startuja dopiero po weekendzie majowym wiec jakim sposobem moga trwac od 17.04?
no pewnie wszyscy ci powiedzą, zwlaszcza przy tak malej ilosci etatow i i ponad setką chętnychna mam 19 maja rozmowe,
czy ktoś już był i może powiedzieć o co pytają, na co trzeba sie przygotować?
no domyslam się że ty na pewno sie nie podzielisz zachowaj te wielką tajemnice dla siebie jezeli się z tym lepiej poczujesz.no pewnie wszyscy ci powiedzą, zwlaszcza przy tak malej ilosci etatow i i ponad setką chętnychw rozporządzeniu masz napisane na co ukierunkowana jest rozmowa
Chłopie ,na początku rozmowy informują każdego zeby dochować tajemnicy na temat przebiegu rozmowy ,nie robić notatek.Nie ma tak że jeden pójdzie ,przygotuje się , a ktoś po nim już będzie wiedział jakie padają pytania. Każdy niec ma równe szanse .Chcesz dobrze wypaść to się przygotuj i czytaj ustawe a nie wyciągasz informacje od obcych ludzi na forumna mam 19 maja rozmowe,
czy ktoś już był i może powiedzieć o co pytają, na co trzeba sie przygotować?
Sorry bardzo ale jako funk powiem Ci że z takim nastawieniem to raczej nie będziesz mieć kolegów i koleżanek w służbie a dobre relacje z współpracownikami to podstawano pewnie wszyscy ci powiedzą, zwlaszcza przy tak malej ilosci etatow i i ponad setką chętnychw rozporządzeniu masz napisane na co ukierunkowana jest rozmowa
badz pewny ze bede przygotowany, a forum jest po to żeby zapytać, zadać pytanie, rozmawiać nie chcesz to sie nie wypowiadaj, nikt tu nie wyciąga żadnych informacji a jak masz z tym problem to już twoja sprawa.Chłopie ,na początku rozmowy informują każdego zeby dochować tajemnicy na temat przebiegu rozmowy ,nie robić notatek.Nie ma tak że jeden pójdzie ,przygotuje się , a ktoś po nim już będzie wiedział jakie padają pytania. Każdy niec ma równe szanse .Chcesz dobrze wypaść to się przygotuj i czytaj ustawe a nie wyciągasz informacje od obcych ludzi na forum
To poczekaj na rozmowę i zobaczysz co Ci powiedzą na początku żeby nie udzielać żadnych informacji o co pytali.Jakbys miał trochę oleju we łbie to byś wiedział że służby sobie takie fora przeglądają.badz pewny ze bede przygotowany, a forum jest po to żeby zapytać, zadać pytanie, rozmawiać nie chcesz to sie nie wypowiadaj, nikt tu nie wyciąga żadnych informacji a jak masz z tym problem to już twoja sprawa.
Ty chyba pomyliłeś SCS z ABW czy innymi służbami specjalnymi. Gościu czy Ty faktycznie myślisz że ktoś z góry będzie przeglądał forum związkowe żeby zobaczyć czy piszesz jakieś wypociny odnoście rekrutacji co im koło ch... latają a tym bardzie jeszcze Cie będą namierzać. Nie rekrutujesz do służb specjalnych.To poczekaj na rozmowę i zobaczysz co Ci powiedzą na początku żeby nie udzielać żadnych informacji o co pytali.Jakbys miał trochę oleju we łbie to byś wiedział że służby sobie takie fora przeglądają.
Z Tobą nie rozmawiamTy chyba pomyliłeś SCS z ABW czy innymi służbami specjalnymi. Gościu czy Ty faktycznie myślisz że ktoś z góry będzie przeglądał forum związkowe żeby zobaczyć czy piszesz jakieś wypociny odnoście rekrutacji co im koło ch... latają a tym bardzie jeszcze Cie będą namierzać. Nie rekrutujesz do służb specjalnych.
Po co się udzielasz jak testu kompetencji nie zdałeś...Chyba jednak nie wszyscy bo ja nie zdałem
Jeżeli idziemy tym tokiem myślenia, to jest forum związkowe, jesteś w związku? Bo ja jestem wieloletnim związkowcem. Od tego jest forum aby każdy mógł rozmawiać.Z Tobą nie rozmawiam
Coś Ci się pomyliłoPo co się udzielasz jak testu kompetencji nie zdałeś...![]()