rewelacyjne ujawnienia w IC Przemyśl

• Thread starter Thread starter Nie zarejestrowany
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
tego super agenta wyj..... ponoć z Elbudu bo nieborak przewrócił się na chodniku i wymusił sporo pieniędzy od firmy (przy udziale żonki) bo mało ręki nie urwał. Po tej wielkiej tragedii miał pójść już nawet na rentę (skutki przewrotki + sporej grubości okulary miały mu to umożliwić) a tu nagle został super funkcjonariuszem lansowanym do granic możliwości a nawet niemożliwości przez żoneczkę.

dobra żonka

tego super agenta wyj..... ponoć z Elbudu bo nieborak przewrócił się na chodniku i wymusił sporo pieniędzy od firmy (przy udziale żonki) bo mało ręki nie urwał. Po tej wielkiej tragedii miał pójść już nawet na rentę (skutki przewrotki + sporej grubości okulary miały mu to umożliwić) a tu nagle został super funkcjonariuszem lansowanym do granic możliwości a nawet niemożliwości przez żoneczkę.

dobra ta żonka, moja by mnie nie lansowała wcale! :)
a historia z kurakami rewela! ale tam jaja macie w tej izbie, wykazują się co niektórzy, hehehe :)))

Do wszystkich nieuków powyżej!!!!!

Funkcjonariusz , który ujawnił kurczaki , jest wybitnym znawcą CITES.Uznał , że najprawdopodobniej chodzi tu o rodzaj kurczaków, jedynych w świecie, żyjących tylko w jednej wiosce / PTICINO pod CZARNOBYLEM / na Ukrainie.Nie dość że świecą , to jeszcze są wspaniałym AFRODYZJAKIEM.Zapewne po upojnej i pełnej wrażeń nocy / czyżby funkcjonariusz podjadł troszkę kurczaczka ?/, zadowolona i zaspokojona małżonka, umieściła to niezwykłe ujawnienie na CORYNTII.
Równie zadowolony będzie zapewne kierownik OCK i zapewne wystąpi o nagrodę dla tego wybitnego funkcjonariusza.O nagrodzie dla małżonki nie powinien zapomnieć także dyrektor IC , za pośmiewisko na całą Polskę.

jestem zdania, ze te corpus delicti tego przemytu, to jest kurczaki sztuk dwa, powinny zostac umieszczone w gablotce na korytarzu w IC, tuz obok baribala.

myslalem, ze olsztynscy najbardziej wykreceni ;-) gdzie mozna poczytac o tych kurczakach?

Superkurczak

Ja mam pytanie, kto zatrudnił ślepego człowieka do służby? Przeciez on nie powinien przejsc nawet rozmowy kwalifikacyjnej, no chyba ze na węch:-) Czyzby Monisia maczala w tym palce?

widać skutki przyjmowania po znajomości,przyjmowaliby w centralnym naborze tak jak jest w policji to ślepy by się nie dostał a tak zagłodzi ukraińców

Przyjmijcie jasnowidza po znajomości,będzie lżej! dla wszystkich! może przewidzi kiedy skończy ten cyrk?

Przyjmijcie jasnowidza po znajomości,będzie lżej! dla wszystkich! może przewidzi kiedy skończy ten cyrk?

kończy sie jeden cyrk zaczyna inny, zmieniają się tylko artyści, bo arena pozostaje ta sama, i nie jest to niestety Latający Cyrk Monty Pythona - nie ta klasa!

W dzisiejszej Życiu Podkarpackim , oprócz wiadomości o ujawnieniu papierosów , oczywiście umieszczono WIELKIE zajęcie kurczaków i nawet ich fotki oraz ważną informację , iż zostały zutylizowane pod specjalnym nadzorem.
Brawo Urząd Celny Przemyśl - to poważne wydarzenie !!!!
Tylko nie wiem dlaczego nic nie napisano o uniewinnionych celnikach , a jak ich i innych zatrzymywano rozpisywały się wszystkie PSEUDO gazety ,/delikatnie mówiąc/,pokazując wizerunki ,na niby osłonięte opaską ------ widocznie "ustrzelony" kurczak to jest coś -BANDA !!!

W dzisiejszej Życiu Podkarpackim , oprócz wiadomości o ujawnieniu papierosów , oczywiście umieszczono WIELKIE zajęcie kurczaków i nawet ich fotki oraz ważną informację , iż zostały zutylizowane pod specjalnym nadzorem.
Tylko nie wiem dlaczego nic nie napisano o uniewinnionych celnikach , a jak ich i innych zatrzymywano rozpisywały się wszystkie PSEUDO gazety ,/delikatnie mówiąc/,pokazując wizerunki ,na niby osłonięte opaską ------ widocznie "ustrzelony" kurczak to jest coś -BANDA !!![/QU
chyba źle szukam, bo w necie znaleźć nie mogę, ciekawe czy National Geographic wykupił prawa do publikacji...słów brakuje po prostu!

[W dzisiejszej Życiu Podkarpackim , oprócz wiadomości o ujawnieniu papierosów , oczywiście umieszczono WIELKIE zajęcie kurczaków i nawet ich fotki oraz ważną informację , iż zostały zutylizowane pod specjalnym nadzorem.

.. mało im było że wszyscy celnicy się smieją , to jeszcze trzeba było pochwalić się w gazecie...

IC Przemyśl to rozmieszajaca wszystkich instytucja,kiedyś pilot przyjmował za kasę,teraz przyjmują miernoty,więc poziom jest w depresji

jaś in a'sky

Niech szef was nie straszy, że pójdziecie do Medyki. Ten denuncjator powinien zostać przniesiony na pyłek - plewy urzędu. Z-ca naczelnika, kierownik, a przede wszystkim nałożnica a'toma (nina 76), to wrzód na dupie UC P-śl. PS. - Czy to prawda, że utylizacja kurczaków przebiegła w domowej atmosferze osób zainteresowanych?

???

szok! myslałem, że u Was jest co robić! A tu nagle sceny rodem z filmów Barei!

Back
Do góry