Reustaracja u Ryśka

• Thread starter Thread starter kodi
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Jakoś nie mogę skojarzyć wymienionej przez Ciebie osoby z faktem chłeptania porannej kawusi (hm, czy tylko porannej?) gdzieś tam na wyższych piętrach naszego zacnego budynku.

To nie jest konkurs skojarzeń a patrząc na tą panią tym bardziej nie jest to konkurs piękności. Piła kawkę czy nie, dwa koła na łapkę przyjęła i można było spłacić część kupionego na raty pieca.

he

Kilka postów wcześniej padła taka sugestia "A może założymy wątek pt. "Grzeszki czarnego koleżki"?"może ją rozwiniecie drodzy forumowicze

grzeszki

Cóż to za grzeszki? Ot mroczna historyjka rodem z Agaty Christie. Pewna osoba X dość blisko była z pewnym wysportowanym aczkolwiek żonatym panem. Ten zaś znany z dość wulgarnego i długiego języka pan był powodem przecieku grzeszków tej osoby X do innych, lecz nieznających się na żartach smutnych panów. Smutni panowie zaprosili osobę X na rozmowę. W wyniku rozmowy aresztowano najpierw jednego a potem drugiego w pewnym sensie kolegę tej osoby X. Jeden z tych siedzących kolegów po wielu perypetiach wrócił do służby. Drugi nie pękł, odsiedział swoje i pracuje gdzieś na mieście.
PS. Osoba X nie odzywa się od tamtej pory do pana znanego z dość wulgarnego i długiego języka.
Niezła łamigłówka?

Cóż to za grzeszki? Ot mroczna historyjka rodem z Agaty Christie. Pewna osoba X dość blisko była z pewnym wysportowanym aczkolwiek żonatym panem. Ten zaś znany z dość wulgarnego i długiego języka pan był powodem przecieku grzeszków tej osoby X do innych, lecz nieznających się na żartach smutnych panów. Smutni panowie zaprosili osobę X na rozmowę. W wyniku rozmowy aresztowano najpierw jednego a potem drugiego w pewnym sensie kolegę tej osoby X. Jeden z tych siedzących kolegów po wielu perypetiach wrócił do służby. Drugi nie pękł, odsiedział swoje i pracuje gdzieś na mieście.
PS. Osoba X nie odzywa się od tamtej pory do pana znanego z dość wulgarnego i długiego języka.
Niezła łamigłówka?
Czyli pobzykał na boku :D powiedział pa pa i p.d......ł he he proste jak p..r...ie.:D:D

Życie jest życiem były komendant SG w B. sam pomyka do RUS :D były zollek(vel.Długa łapa) też ciska motorkiem aż miło z kolegami po pietruszkę :D.ale już nie będzie bo mu też coś wyciągneli z motorka

pierwszy raz słyszę

Co takiego mu wyciągneli? tylko nie mów że miał papierosy.... ;]

Motorki i skuterki i inne wieści

Jak w temacie ostatnio coraz ich więcej zaczyna się pojawiać.Z ostatnich wieści słychać że górka i siatka wraca do łask jak tylko na naszej stronie nie ma zewnętrznych zagrożeń to pewien skład można rzec pociąg ciśnie przez obie celnice aż miło i bez specjalnych obaw reszta to pomyka za tzw "europrzepustki" ich szybkośc zależy od warości tej europrzepustki. O busikach nie wspomnę to już plaga :D powinny pomykać tak jak autobusy he he(jeśli są z ludzmi 8 osób min.). W ubiegłym roku na jesień testowano to rozwiązanie efekt był zaskakujący lawinowo spadła ilośc busów.Ostatnio GM zajeły się ruskimi w turystami większym zakresie he he już czas.Podobno w ostatnio na wesołym dołku było ok 18 godzin pomiędzy zapustami, jesli to prawda to (pi pi pi pi :mad::mad:).Doszły mnie wieści iż menu pewnej reustaracji zostało tak zmienione że Men ni Black tam już nie jadają czy to prawda czy nie

ps słyszałem że busiki dostały nową nazwę :D(h.......)

Ostatnia edycja:
Od ciągłego jedzenia tych samych frykasów można dostać poważnej kolki z której wyleczą już tylko smutni panowie. :mad:
PS. W ciepłych miesiącach (o ile takie tu są) talony na szamkę nie przysługują. :D

Kodi może napiszesz mi co tam bylo u bonda i dlugiej lapy w tym motorku? Chociaz powiem Ci ze ciagle takie bajki opowiadasz ze nie wiem czy mozna Tobie wierzyc w cokolwiek...

równi i rówiejsi......

Pewnej nocy na pasach na początku nocnej zmiany stoi sama siatka i górka swio stuk puk i do domku jedymi z pierwszych w BKS-ie to autka z dołka.Powtarzam jak trzepać to wszystkich a nie wybiurczo.:mad::mad::mad:

wysil się trochę spisz te numery i smutnym panom wyślij czy komu tam chcesz , działaj coś chłopie w tej materii a nie jeno płaczesz tu o równości , zapomniałeś że nie ma czegoś takiego!!

Dzisiaj widziałem czysty przykład efektów pisania na tym forum.Problem wtym że zollki szukają i posądzają o autorstowo przypadkowych ludzi co wracają z RUS.Dla nich każdy to kodi he he.

Ostatnia edycja:
News

Mamy kodiego 2 czyli nieżle niedługo będzie kodi 3,4,5,6,7,8,9 wtedy to się pogubią:D

Back
Do góry