D
dobry wujek
Gość
A co tam drodzy poddani słychać u Remika W- asa wywiadu???? Podobno szykuje sie na Dyrektora do Opola?? Prawda to??
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
mika napisał:Odezwał się ten co za Remusiem torbę nosi.Najbardziej zastanawiające jak Remuś szybko został dyrektorem, chyba to dalszy ciąg awansu za tych wszystkich których na Gubinie wsadził do więzienia, m.in. siostrę pana naczelnika z Z.G.
kiejstut napisał:Trochę zarzutow by się znalazło jeden z delikatniejszych to ten, że w swojej profesjonalnej ekipie miał samych młodych pracowników, właśnie tych którzy znajdowali się na liście alokacyjnej, to była swego rodzaju ochronka.Poszli więc ci którzy znajdowali się na liście do pozostania. Właśnie dzięki takim bezrządom mocnych wkrótce pochowaliśmy Jurka Falkowskiego, wysłaliśmy na alokacje osoby bardzo schorowane, wreszcie matki bądz to samotnie wychowujące, bądz mające małe dzieci. Ale ogólnie Maku jest o.k. d o c z a s u
mika napisał:,,Tak mój drogi z WDC, Jurek to mój kolega, poznaliśmy się na alokacji i chyba nie powiesz mi, że wyrzucając to z siebie robię jakieś insynuacje czy dopuszczam się pomówień. Jestem też tym zbędnym balastem, ktory musiał odejść, by mogli zostać silniejsi-nie lepsi. Myślę, że skoro jesteś z WDC, to jeszcze długo nie zaskoczysz o czym piszę. :roll: Do Wroclawiaka- wujek remik z kajdankami, to osoba ale nie osobowość.