Reaktywacja

Były turysta

Nowy użytkownik
Punkty reakcji
0
Historia lubi się powtarzać dlatego nadszedł czas na reaktywację tematu niedrożne bezledy.Jak donoszą wiewórki zaczyna się znowu tak jak przed wrześniem ubiegłego roku przesiadywanie w budce.

To jest straszne jak można siedzieć w budce jak przemyciory czekają na pasach...... napisz do Jacka K. on Ci coś zawsze odpisze... ale nie na temat :)

To jest straszne jak można siedzieć w budce jak przemyciory czekają na pasach...... napisz do Jacka K. on Ci coś zawsze odpisze... ale nie na temat :)
...jak napisal wszechwiedzacy zatara.A moze lepiej pisac do dyrektora T.?,bo zamiast robic wyniki to siedzicie w budach jak psy na lancuchu?:D

To pomyśl co by sie stało jakby te psy zostały spuszczone z łańcucha :)

To pomyśl co by sie stało jakby te psy zostały spuszczone z łańcucha :)
Tak jakos sobie pomyslalem ze ogon pod d...i w dluga.Tez przypomnialo mi sei inne przyslowie ze krowa ktora duzo ryczy malo mleka daje.Pomysl na spokojnie,jak nie bedzie przemytnikow czy pseudoturystow to nie bedziecie potrzebni i wtedy p.T.wam skroci lancuch ze do miski nie siegniecie.

hmm... pomyślałem i powiem Ci, że wtedy świat byłby lepszy... a Służba Celna to nie tylko szukanie papierosów uwierz mi jest więcej innej pracy niż grzebanie w (czasem brudnych i śmierdzących) samochodach. A o moją miskę nie musisz się martwić.... za wypłatę choć nie dużą da się przeżyć...
Pozdrawiam jak dla mnie temat jest zamknięty, bo uważam, że każdy ma z nas inne zdanie i nikt ani mnie, ani Ciebie nie przekona.
Pozdrawiam

Spoko:),nie Bierz wszystkiego do Siebie,kazdy ma prawo do swojego zdania.:)

Jak donoszą wiewórki nowy eksperyment w OC B. zniesiono rotacje i FC walczą po 12 h na pasie, a efekt odwroty od zamierzonego FC pracują po włosku. Fakt wydłużył sie czas powrotu z RUS jednak 80% winowajcami są rosyjscy pogranicznicy. Bo ich trafiał :mad:.......... :mad:jak kolejka szybko się posuwała zero boków bramę za darmo trzeba było otwierać, dlatego bywały dni że nasza celnica non-stop pusta a na dołku full samochdów.

Chyba nie tylko w OC B. tak jest ;) Nie jest to praca "po włosku" tylko umiejętne rozłożenie sił na 12 h pracy...

Chyba nie tylko w OC B. tak jest ;) Nie jest to praca "po włosku" tylko umiejętne rozłożenie sił na 12 h pracy...

Ja Ja Gut tylko te same wiewórki widzią czasem te rozłożenie sił w szczególności na pierwszym pasie w poświacie monitorasen.jpg:cool: to jedno a drugie to fakt że rosyjscy pogranicznicy robią sztuczną kolejke dla ....... Naszym FC też się niemoc się udziela wegług danych z Granica .govw nocy z 5/6 odprawiono 270 autek natomiast 6 278 a wnocy 6/7 313. Jednak podróżni wracający z RUS w tych dniach mają nieco odmnienne zdanie i tak zmiana z 5/6 pracowała tak że złego słowa nie można powiedzieć przyszedł dzień i ....... delikatnie powiedziane stagnacja.W nocy też zastój ale tutaj pokazali swoje ros. pogr. nasza celnica świeciła pustką a na w dołku kocioł.

ps. fotka nie dotyczy wszystkich jednak są jednostki,a moim zdaniem jak się chce przykomarzyć to należy robić to tak żeby nikt nie widział a wszególności podróżni

Ostatnia edycja:
hahahaha, świetne zdjęcie :D może i na OC B. trafnie opisujące nocną zmianę, nie wiem, nie widziałem, nie komentuje

Back
Do góry