Jako związkowiec uważa Pan, że celnicy w pracy powinni bez ograniczeń przeglądać strony typu celnicy.pl czy nasza-klasa.pl? Uważa Pan że pieniądze polskiego i unijnego podatnika powinny być wydawane na taki cel?? Jestem oburzony! Celnik powinien w pracy pracować a nie zajmować się sprawami związkowymi! Na to jest czas po pracy w zaciszu domowym! Jako przedsiębiorca uważam, iż w zupełności wystarczy, że z moich podatków muszą być utrzymywane etaty Panu podobnych osób, które nic nie robią, i nic nie wnoszą! Jest prosta zasada: płaci się za pracę! Chce Pan być związkowcem! OK. Niech Pan zrezygnuje z pensji (jeżeli obowiązki związkowe musi Pan wykonywać podczas pracy) i niech wypłatę wypłaca Panu związek! Nie rozumiem zupełnie dlaczego JA muszę Pana utrzymywać! Płacić za to, że Pan blokuje granice, albo jest głównym prowokatorem takiego poczynania? Może Pan mi jakoś w prosty sposób wyjaśnić, że słuszne jest, iż jest Pan utrzymywany z moich podatków?? Nie walczy Pan o moje prawa, wręcz przeciwnie - utrudnia Pan mi prowadzenie działalności! I proszę się nie zasłaniać jakimiś durnymi przepisami! Niech Pan mi poprostu wyjąsni w prosty sposób, że celnicy w pracy powinni skupić się na forum celnicy.pl a Pana pensja powinna być płacona z podatków osób, którym Pan utrudnia ich płacenie