Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Według podstawowego założenia twórców - nie jest możliwym w 30 minut poprawnie,Hej a jaki jest % odpadających na psychotestach? Te 30 min na 60 pyt troszkę pozamiatało
W piątek miaies test wiedzy czy inny???Wyniki z piatku, warszawa sa juz na mailu
witam mam pytanie ciezko dostac sie do Szczecina ....duzo chetnych?Czy ktoś kto pisał test 12.02 Szczecin, dostał odpowiedź?
Nie wiem ile osób docelowo do Szczecinq, ale na teście 12.02 było ok 150 osób. Czy ciężko się dostać to się dopiero okaże.witam mam pytanie ciezko dostac sie do Szczecina ....duzo chetnych?
Cześć,ja czekałam ponad 3 tyg na wynik z rozmowy.Witam Mam pytanie Jaki jest czas oczekiwania na odpowiedź po rozmowie kwalifikacyjnej
I po wyniku skierowanie na badania, tzw. obiegówkę, czy jeszcze jakieś formalności?Cześć,ja czekałam ponad 3 tyg na wynik z rozmowy.
Tak,jak wynik pozytywny,to czekasz na skierowanie do komisji lekarskiej w MSWiA.I po wyniku skierowanie na badania, tzw. obiegówkę, czy jeszcze jakieś formalności?
No trochę to potrwa, na wyniki rozmowy kwalifikacyjnej jakieś 3tyg. Zależy czy byłeś na początku rozmów czy jako jeden z końcowych. Później po wynikach, czekałam miesiąc na badania w MSWiA. Później po tych badaniach, które trwały dwa dni (kardiolog, psycholog (tu znow masz matryce i 305 pytań o sobie z odpowiedzią tak lub nie), psychiatra, laryngolog ,okulista, ortopeda , ginekolog, neurolog i internista, oddajesz krew i mocz, masz ekg i prześwietlenie klatki, czekasz 2 tyg na wynik komisji czy jesteś zdolny. Jeśli jesteś znów czekasz na skierowanie na kolejne badania do medycyny pracy.Czyli pewnie od maja pod warunkiem pozytywnego przejscia wzzystkiego
Hej. W jakim mieście składałaś?Cześć.
Dzisiaj złożyłam papiery
Czy możecie się podzielić wskazówkami jak dobrze przygotować się do testu wiedzy?