T
tracer
Gość
Martwi mnie ta cisza trwajaca od paru dni. Do tej pory niewiele informacji do nas docierało, a teraz - mam wrażenie - żadnego przecieku nie można się spodziewać. Wykończą nas raz, dwa tak, że nawet nie jękniemy.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
z Opola napisał:Niestety nikogo z Opola, Katowic tam nie będzie. [/i]
Że niby co?ślązak napisał:W IC Katowice już sie dymi.
Anonymous napisał:Słynna naczelnik T. z UC Katowice, która zasłyneła z chamstwa, bezczelności, braku kultury i gotowości sprzedazy w imie obrony własnego stołka wszystkich współpracowników ponoc od 2 dni mieli niszczarką kwity. Czyżby do Dyrektora dotarły nagminne już w Izbie opinie ze pora takim osobom jak pani T. powiedzieć papa?
Prosze o potwierdzenie czy prawdziwe sa informacje docierajace z UC Gliwice o likwidacji tej placówki? Z wssc.pl wiem ze sprawa odebrania akcyzy zainteresowali sie parlamentarzysci. Moze jeszcze będziemy górą? Tak czy owak sprzedawczykom reprezentującym ZEROWY poziom identyfikacji ze Służba czas powiedziec "żegnajcie".
I na koniec moje (i nie tylko) uznanie dla pana Dyrektora Pilżysa, pana Z-cy Dyrektora Szczotki i naczelnika UC BB pana Chemicza za "ludzkie" podejscie do obaw załogi.
Ch.....a??Anonymous napisał:I na koniec moje (i nie tylko) uznanie dla pana Dyrektora Pilżysa, pana Z-cy Dyrektora Szczotki i naczelnika UC BB pana Chemicza za "ludzkie" podejscie do obaw załogi.