przepisy

Jaka izdebka takie wypowiedzi Zołzo. Województwo wiejsko-mandżurskie to i buraczana gawiedź na necie (siebie też do niej zaliczam z racji zasiedzenia w tej dziurze którą jest Olsztyn). Zawsze powtarzałem, że musicie znać dobrze przepisy a nie znacie nawet podstawy prawnej zatrzymania podróżnego na drodze. Teraz macie za swoje. Przemytasy uczą was przepisów (pomijają już fakt, że tacy z nich prawnicy jak z koziej d... puzon).

I tu kolego się mylisz ,wiedza i potęga, wiedza to przepisy które już znamy , a potęga to my, bo was pokonamy , i nie przemytasy , człowieku bez szkoły ,piszesz że Olsztyn jest dla ciebie dziurą , czytając twoją wypocine wnioskuje że ty nadajesz się do zamieszkania w rezerwacie przyrody bo taki rodzaj głupoty jest rzadkością . Kolego nie ubliżaj nikomu ,bo sam nie jesteś lepszy.

I tu kolego się mylisz ,wiedza i potęga, wiedza to przepisy które już znamy , a potęga to my, bo was pokonamy , i nie przemytasy , człowieku bez szkoły ,piszesz że Olsztyn jest dla ciebie dziurą , czytając twoją wypocine wnioskuje że ty nadajesz się do zamieszkania w rezerwacie przyrody bo taki rodzaj głupoty jest rzadkością . Kolego nie ubliżaj nikomu ,bo sam nie jesteś lepszy.

Lepiej niech wróci na drzewwo tam jego miejsce :D:D:D:D sugestia do "Kubuś i jego mniodek"

Ostatnia edycja:
Jaka izdebka takie wypowiedzi Zołzo. Województwo wiejsko-mandżurskie to i buraczana gawiedź na necie (siebie też do niej zaliczam z racji zasiedzenia w tej dziurze którą jest Olsztyn). Zawsze powtarzałem, że musicie znać dobrze przepisy a nie znacie nawet podstawy prawnej zatrzymania podróżnego na drodze. Teraz macie za swoje. Przemytasy uczą was przepisów (pomijają już fakt, że tacy z nich prawnicy jak z koziej d... puzon).
Olsztyn to piekne miasto ( Kortowo..... :) ) i takie gadanie to przejaw kompleksów.
Pozdrawiam zolli i troche mniej przemytników (ale gdyby was nie było, to nuda, panie, nuda... :p )
Celnik z mazowieckiego.

Tak tak.... bez przemytasow nuda. Kiedys gdy wejdziecie na pas a tam nie bedzie ani zadnego takiego wlasnie przemytasa to zatesknicie za nami ;-P szczegolnie jak kierownictwo stwierdzi iz obsada jak na taka przepustowosc jest zaduza i wystarczy tylko kilku zolli... ale do tego jeszcze daleko ;-)

Tak tak.... bez przemytasow nuda. Kiedys gdy wejdziecie na pas a tam nie bedzie ani zadnego takiego wlasnie przemytasa to zatesknicie za nami ;-P szczegolnie jak kierownictwo stwierdzi iz obsada jak na taka przepustowosc jest zaduza i wystarczy tylko kilku zolli... ale do tego jeszcze daleko ;-)
Lub nastąpi zamianka na SG bo zolle protest szykują :D

ps SG szkoli się i szkoli

Tak Panie Turysto vel znający przepisy przemytasie Olsztyn ta 'metropolia" to dziura zabita dechami. Czym się chcesz pochwalić uniwerkiem. Każde mniej lub więcej szanujące się pierdziszewo ma już uczelnie. Sklepik Alfa, troszkę większy osiedlowy z mega kinkiem na 5 salek. Real, Praktiker i parę zabytków. Wysoka brama, ryneczek i to już chyba koniec pierdziszewa. W jedną stronę 5 km w innym kierunku 7 km ot i cała metropolia. Oczywiście jeśli porównać z Lidzbarkiem Warmińskim to ho, ho, ho... Zapraszam na PKP do podziemia, ale zapaszki - przyjemnego rzygania. Panie wielce uczony przemytasie, turysto, skoro Ty kończyłeś szkoły to czemu w takiej metropolii musisz zajmować się turystyką. Sorki ale od kiedy zamieszkałem w Olsztynie to cały czas mam wrażenie, że to może nie rezerwat ale na pewno skansen. Głęboka komuna, zakorzeniona w umysłach ludzi. Co masz zrobić dzisiaj zrób jutro a będziesz miał dzień wolnego. Ciekawy natomiast jestem jakąż to tajemną wiedzę posiadłeś turysto, że stałeś się taki potężny. Czy to może któraś księga Harry'ego Pottera? Już się boję!!! Brrr!

e Światowiec

Kubuś i jego mniodek jak w temacie to wyskocz z jakiej ty mieściny sroce z pod ogona wypadłeś że opluwasz wysztko i wszystkich.A tak reasumując czytająć twoje posty jestem skłonny wprwadzić szeroką gamą badań prenatalnych i kontroli urodzeń żeby w przyszłości wyelimunować ze społeczeństwa takich osobników:D.Który tylko pożywienie przerabia na g.... nic nie dając wzamian społeczeństwu.

Lepiej niech wróci na drzewwo tam jego miejsce :D:D:D:D sugestia do "Kubuś i jego mniodek"

Panie Kodi to, że zmienił Pan Avator z uwagi na moje wątpliwości co do Pana upodobań seksualnych przyjąłem z niezmierną przykrością. Założenie, że to Pan jest postacią pochyloną wiele tłumaczyło w Pana zachowaniu. Gdy zmienił Pan swój Avator na mrówkę mogę przyjąć, że chce Pan być utożsamiany z pewną grupą społeczną. A może to też podstęp, może podświadomie mówi nam Pan nawiązując do poprzedniego Avatora, że ta praca jest Panu nieobca i wykonuje ją Pan z mrówczym mozołem? Zalecam ostrożność w kontaktach z młodymi jurnymi klerykami. Niech będzie pochylony. Pozostając w nieutulonym żalu. Kubutek

Kubuś i jego mniodek jak w temacie to wyskocz z jakiej ty mieściny sroce z pod ogona wypadłeś że opluwasz wysztko i wszystkich.A tak reasumując czytająć twoje posty jestem skłonny wprwadzić szeroką gamą badań prenatalnych i kontroli urodzeń żeby w przyszłości wyelimunować ze społeczeństwa takich osobników:D.Który tylko pożywienie przerabia na g.... nic nie dając wzamian społeczeństwu.

Na szczęście w Twoim przypadku wystarczyłaby Twojemu Tacie tylko niewielka cena jaka trzeba zapłacić za prezerwatywę.

Zapraszam do Katowic ale nie autem bo tu w pierdziszewie nie potraficie jeździć. Nawet AC trzeba tu większe płacić bo ubezpieczyciel twierdzi, że nie umiecie jeździć i więcej jest wypadków w przeliczeniu na osobę. Kubutek - Gorolu

Panie Kodi to, że zmienił Pan Avator z uwagi na moje wątpliwości co do Pana upodobań seksualnych przyjąłem z niezmierną przykrością. Założenie, że to Pan jest postacią pochyloną wiele tłumaczyło w Pana zachowaniu. Gdy zmienił Pan swój Avator na mrówkę mogę przyjąć, że chce Pan być utożsamiany z pewną grupą społeczną. A może to też podstęp, może podświadomie mówi nam Pan nawiązując do poprzedniego Avatora, że ta praca jest Panu nieobca i wykonuje ją Pan z mrówczym mozołem? Zalecam ostrożność w kontaktach z młodymi jurnymi klerykami. Niech będzie pochylony. Pozostając w nieutulonym żalu. Kubutek
Zmieniłem ale śmię twierdzić że masz problem ze wzrokiem bo w tam osobą pochyloną była kobieta.Dlatego rozumuję że nierajcują cię kobiety tylko ..... ale to zostawiam w domyśle :D.Jestem normalny i niekocham inaczej jak...... ale to rzecz gustu każdy ma prawo do miłości :D

Zapraszam do Katowic ale nie autem bo tu w pierdziszewie nie potraficie jeździć. Nawet AC trzeba tu większe płacić bo ubezpieczyciel twierdzi, że nie umiecie jeździć i więcej jest wypadków w przeliczeniu na osobę. Kubutek - Gorolu
Teraz znowu cię zaskoczę bo roczek spędziłem na górnym śląsku nie chrzań że tam jest The Best i dworzec PKP w Katowicach znam dobrze i napewno tam przebywając nie czuje się Chanel nr 5.A krzyczysz tak bo masz problem z odychaniem za dużo czystego powietrza :D

Kobieta nie kobieta. Skąd Panie Kodi mam wiedzieć czy nie lubi być Pan kobietą. Toto pochylone miało piersi a może były to duże łapy trzymającego Pana kolesia. Panie Kodi nie wracajmy już do Pana upodobań skoro już ustaliliśmy, że nie są one normalne. Ustaliliśmy też, że gadał Pan coś o knajpie u Ryśka ale oczywiście tylko trochę. Miały być szczegóły a skończyło się tyko na czczym gadaniu. Gdzie tu Pana wiarygodność Panie Kodi?

Teraz znowu cię zaskoczę bo roczek spędziłem na górnym śląsku nie chrzań że tam jest The Best i dworzec PKP w Katowicach znam dobrze i napewno tam przebywając nie czuje się Chanel nr 5.A krzyczysz tak bo masz problem z odychaniem za dużo czystego powietrza :D

Nie bądź Pan głupi Panie Kodi nie podam prawdziwego miejsca pochodzenia tak wspaniałej jak Kubutek osoby gdyż lubię dokopać nie tylko Panu ale także trzymającym władzę. Mogę jednak Pana zapewnić, że osiedle na którym się wychowałem było większe od Olsztyna.

Panowie ale rozmowa troszke odbiega od tematu nikogo nie interesują wasze upodobania sexualne ani pochodzenie. Kubuś widze że uważa sie za kogoś lepszego niż inni bo pochodzi z dużego osidla i w dodatku z pewnością pracuje w urzędzie celnym za te marne grosze ale i to nie tłumaczy go z tego że najeżdża na innych bo jak nie starcza do pierwszego to zawsze można zmienić prace.

Panowie ale rozmowa troszke odbiega od tematu nikogo nie interesują wasze upodobania sexualne ani pochodzenie. Kubuś widze że uważa sie za kogoś lepszego niż inni bo pochodzi z dużego osidla i w dodatku z pewnością pracuje w urzędzie celnym za te marne grosze ale i to nie tłumaczy go z tego że najeżdża na innych bo jak nie starcza do pierwszego to zawsze można zmienić prace.
Jak już wielokrotnie piasałem że niewszyscy mieli prostą drogę do szkoły :D:D a tak do rzeczy muszę złapac kontakt z pracownikiem SC i popytać o pewna literaturkę :D:D

Kodi

Jak już wielokrotnie piasałem że niewszyscy mieli prostą drogę do szkoły a tak do rzeczy muszę złapac kontakt z pracownikiem SC i popytać o pewna literaturkę

Kodi, buraku! Ty chyba nie mogłeś trafić na swoją drogę do szkoły. Iloraz int. -120 nie pozwolił ci na to. Powiedz, kto odpala ci kompa i klika myszą.:D
Dzięki takim pacanom jak ty, wiem, że te 100% rewizje dadzą mi wiele satysfakcji. A tak poza tym to "niewszyscy" piszemy ODDZIELNIE.:eek:

Kodi, buraku! Ty chyba nie mogłeś trafić na swoją drogę do szkoły. Iloraz int. -120 nie pozwolił ci na to. Powiedz, kto odpala ci kompa i klika myszą.:D
Dzięki takim pacanom jak ty, wiem, że te 100% rewizje dadzą mi wiele satysfakcji. A tak poza tym to "niewszyscy" piszemy ODDZIELNIE.:eek:

Panie BIZI po co tyle agresji? Ironia jest o wiele lepszą bronią niż wściekłość. Gdyby napisał Pan o iloczynie inteligencji (a nie ilorazie) Pana Kodiego byłoby śmieszniej i zachowany poziom dyskusji. Proszę pamiętać Panie BIZI (jeśli jako starszy kolega mogę udzielać rad), że nawet na BKS-e celnik najpierw powinien pracować głową a w ostateczności śrubokrętem. Skoro taką satysfakcję sprawiać będzie Panu rewizja to niestety chyba do końca swych dni śrubokręt a nie mózg będzie Pana atrybutem pracy. Obawiam się, że Pan w swoim plecaku nie nosi buławy marszałka. To przykre.

Back
Do góry