przemyciory strzeżcie się!

• Thread starter Thread starter straż celna
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
a wiesz co robił pako al capone w kiciu? kablował.. kablował..
weź to sobie do serca

mozecie mnie dorwac w bc elblag chociaz czasem smigam na 3miasto tylko wescie te swoje tazery bo bez nich mozecie miec problem z skopaniem mi tylka leszcze ;-) aaa i jeszcze czasem zachodze do tygrysa. a co do tego kapowania to kolego... nawet nie smiej nazywac mnie kapusiem, bo cie opluje i zdepcze.. jezeli idzie oto to zawsze byly zelazne zasady i czy ktos w to wierzy naprawde mnie nie interesuje ja swoje wiem.

Do Pako

Cze kolego po byłym fachu to są całe celaski u nich jak u lekarzy wszyscy OK jednak zycie pokazuje ze jest inaczej.Tylko panowie zolle kto jest gorszym czy przemytas kitrający fajki zeby zarobić na życie czy zollek który dostaje od państwa kasę za to żeby pilnowac aby przemytas nie targał fajek a on jeszcze bierze kase od przemytasa za przymykanie oka.
Zaznaczam ze nie odnosi się to do wszystkich celników bo bym zgrzeszył ale są w waszych szeregać czarne owce i to trzeba otwarcie powiedzieć i to jest "Łyżka dziegciu w beczce miodu"

pako uśmiechnij się jesteś w ukrytej kamerze!!! hhehe mamy cię ........ konfidencie

hu hu no to naprawde zarobki celnika sa mizerne skoro dorabiasz w takim dennym programie ;-)

podróżni !

jakiś czas temu za co szacunek opuściliście wątki stricte zawodowe cła. macie swój kąt Hyde park na forum grupy celnicy.pl i pewnie wszyscy użytkownicy zapoznają się także z tymi wpisami. przykro niestety stwierdzić ale poziom do którego dochodzimy jest bardzo niski. może warto trochę pomyśleć zanim się cokolwiek napisze. w codzienności my jesteśmy na pasach w takim stopniu uprzejmi w jakim doświadczamy uprzejmości goszczących również na tym forum.

info

Zgoda, jednakże to nie my założyliśmy ten wątek.
Co prawda to prawda "przemyciory strzeżcie się!" jednak każdy kij ma dwa końce dlatego szacun dla mojego przedmówcy myleć dwa razy a raz pisać tyczy się wszystkich zgoła forumowiczów:) :) :)

Pako

Słyszałem że Bond opuscił Gronowo i przeniusł się na Bezledę

jak to co z totolotkiem? nie słyszałeś????

dziś kumulacja, ponoć 8 baniek za szóstkę płacą :D

Ta? a szkoda Bonda z tego co pamietam nigdy nie mialem z nim jakis problemow chociaz widzialem, ze potrafil ostro pocisnac z wozkiem ;-) a totek teksty zdekka prostakie ma, ale tez taki zly nie byl.. no piszta co tam w gronowie sie dzieje jak macie info :)

Na Gronowie bryndza, ciężko się zipie, mają dostać kolejnych celasów więc raczej na poprawę się nie zanosi. Może grzechotki coś lepszego przyniosą tylko czy uda się jakoś dotrwać.

pako

mozecie mnie dorwac w bc elblag chociaz czasem smigam na 3miasto tylko wescie te swoje tazery bo bez nich mozecie miec problem z skopaniem mi tylka leszcze ;-) aaa i jeszcze czasem zachodze do tygrysa. a co do tego kapowania to kolego... nawet nie smiej nazywac mnie kapusiem, bo cie opluje i zdepcze.. jezeli idzie oto to zawsze byly zelazne zasady i czy ktos w to wierzy naprawde mnie nie interesuje ja swoje wiem.

Ciekawe jakie teksty będziesz sypał gryząc mojego buta. Kapuś jesteś i tyle.

(... wycieto;P dalem sie sprowokowac) i daruj se z tym 'kapusiem' bo oczernianie mnie wsroc braci turystycznej nie wyjdzie Ci na bank

Wszyscy przemytnicy to kapusie z kodim i tobą na czele głąbie. A tak poza tym to wiecie co wam gdzie frajerzy.

Back
Do góry